Niels Juels gate 11 A

Niels Juels gate 11 A

Månedsleie 32.000,-
Primærrom 151m2
Bruttoareal 158m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner/Skillebekk - Stor leilighet med 3 soverom, 2 bad/wc, balkong og mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Skillebekk i veletablert og godt bomiljø. Få minutters gange til bl.a. Solli Plass, Bygdøy Allé, Akerbrygge og Frognerveien.

Man kan benytte seg av rekreasjonsmulighetene i Skarpsnoparken, kun en kort spasertur unna. Her er det også overgang til Frognerstranda og gangvei til turområdene på Bygdøy. Fine bademuligheter ved "Kongen".

På Skillebekk finner man en søndagsåpen matbutikk, samt Baker Hansen og Åpent Bakeri i umiddelbar nærhet, videre finner du San Leandro Tapas og prisvinnende restaurant Hos Thea.

En kort spasertur unna finner man populære spisesteder og kafeer som Enoteca, Alex sushi, Kaffebrenneriet og Villa Paradiso samt spesialforretninger som Frogner spesial, Vinmonopolet, Skafferiet og Fjelberg.

God tilgang på offentlig kommunikasjon i området med holdeplass for trikk (nr.13) i umiddelbar nærhet. Flere busser og trikker fra Solli Plass. T-bane og tog (inkludert flytoget) fra Nationaltheatret Stasjon.

Oppdragsnummer

10-19-0023

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom: ca 151 kvm, Bruksareal: ca 154 kvm, Bruttoareal: ca 158 kvm

Innhold og standard

Leiligheten fremstår som velholdt, særdeles lys og romslig med meget god planløsning. I 2010 ble det gjort større ombygging og påkostninger. Badet tilknyttet master bedroom ble også tatt.

Leiligheten er ca 151 kvm og inneholder :
Entre, stor stue med utgang til balkong, spisestue, romslig, separat kjøkken, 3 soverom, hvorav ett med tilkytning til eget bad.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer