Niels Juels gate 11 A

Niels Juels gate 11 A

Månedsleie 33.000,-
Primærrom 151m2
Bruttoareal 158m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner/Skillebekk - Stor leilighet med 3 soverom, 2 bad/wc, balkong og mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Skillebekk i veletablert og godt bomiljø. Få minutters gange til bl.a. Solli Plass, Bygdøy Allé, Akerbrygge og Frognerveien.

Man kan benytte seg av rekreasjonsmulighetene i Skarpsnoparken, kun en kort spasertur unna. Her er det også overgang til Frognerstranda og gangvei til turområdene på Bygdøy. Fine bademuligheter ved "Kongen".

På Skillebekk finner man en søndagsåpen matbutikk, samt Baker Hansen og Åpent Bakeri i umiddelbar nærhet, videre finner du San Leandro Tapas og prisvinnende restaurant Hos Thea.

En kort spasertur unna finner man populære spisesteder og kafeer som Enoteca, Alex sushi, Kaffebrenneriet og Villa Paradiso samt spesialforretninger som Frogner spesial, Vinmonopolet, Skafferiet og Fjelberg.

God tilgang på offentlig kommunikasjon i området med holdeplass for trikk (nr.13) i umiddelbar nærhet. Flere busser og trikker fra Solli Plass. T-bane og tog (inkludert flytoget) fra Nationaltheatret Stasjon.

Oppdragsnummer

10-19-0023

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Mer om eiendommen

Primærrom: ca 151 kvm, Bruksareal: ca 154 kvm, Bruttoareal: ca 158 kvm

Innhold og standard

Leiligheten fremstår som velholdt, særdeles lys og romslig med meget god planløsning. I 2010 ble det gjort større ombygging og påkostninger. Badet tilknyttet master bedroom ble også tatt.

Leiligheten er ca 151 kvm og inneholder :
Entre, stor stue med utgang til balkong, spisestue, romslig, separat kjøkken, 3 soverom, hvorav ett med tilkytning til eget bad. I tillegg ett ekstra bad, og separat toalett.

Gjennomgående planløsning med en rekke store vindusflater og solrik balkong på ca. 4,5 kvm med deilig ettermiddag- og kveldssol.

Meget attraktiv beliggenhet på Frogner i en rolig sidegate med kort vei til alle fasiliteter.

8
2

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 33 000,- pr. måned.

Oppvarming

Oppvarming av boligen basert på radiatorer tilkoblet fellessentral med bergvarme som ble installert i 2016. Fyring avregnes med Ista-måling.
Gulvvarme i baderommene.
Teglsteinspipe med murt ildsted i hovedstuen.

Parkering

Mulighet for leie av flere garasjeplasser

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

20
10

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.04.2019
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.01.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra.

13
3

Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.04.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

15
11
19
4
23

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer