Attraktiv beliggenhet . 4 soverom 2. bad. Nylig oppgradert

Nils Collett Vogts vei 45 A

Månedsleie 36.500,-
Primærrom 221m2
Bruttoareal 252m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

HOLMENKOLLENS SOLSIDE-Panoramautsikt, gode solforhold, terrasse, veranda, dobbel garasje, solrik have

Beliggenhet

Attraktivt og barnevennlig boligområde ved Voksen i Holmenkollåsen. Eiendommen ligger på nedsiden av Måltrostveien, med flott utsikt og trappeadkomst i vestvendt skrånende terreng. Kort avstand til skoler, barnehage (Grindbakken Barneskole, Midtstuen Ungdomskole), offentlig kommunikasjon og forretninger.

Nærmeste handlesentrum er Røa som kan tilby alt av servicefasiliteter som dagligvareforettninger, bank, postkontor, bokhandel, sportsforettninger, lege m.m.

Kort vei til rekreasjonsområder som Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad.

Kort vei til Oslo Internasjonale skole, kun 16 min med bil
Til Oslo sentrum tar det 14 min med bil

Meget stille og rolig område, med lite trafikk. Meget barnevennlig område. Fine turmuligheter med stier i umiddelbar nærhet til boligen

Oppdragsnummer

10-19-0043

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA)

U. etasje: Primærrom utgjør 82 kvm
1. etasje: Primærrom utgjør 88 kvm
3. etasje: Primærrom utgjør 60 kvm

Mer om eiendommen

Innhold og standard

Meget høy standard. Nylig oppgradert kjøkken og bad. Toppetasje er nettopp ferdig pusset opp.

Høyt og luftig beliggende bolig over 3 plan med panoramautsikt og sol hele dagen. Huset er spesielt lyst med store vindusflater og løsninger som bringer lyset inn i hele huset.

I underetasjen er det romslig hall med åpen løsning til hyggelig kjellerstue med peis . To romslige soverom. Pent oppusset gjestebad/wc. Hobbyrom/bod og vinkjeller med spesialdesignet vinhylle massiv eik. Direkte utgang fra inngangsparti/hall til hage med sydvendt beliggenhet.

1. etasjen har lys og fin stue/spisestue med utgang til stor sydvendt terrasse med panoramautsikt over Oslofjorden og Bærumsmarka. Stue med lekker peis og utgang vestvendt have., i tillegg til store vindusflater med herlig utsikt, Åpen kjøkkenløsning med anretning og tilknytning til vaskerom.

Fasade

Toppetasjen har gang, 2 soverom ( hvorav det ene fungerer som hovedsoverom) . Utgang fra begge soverom i 2. etasje til inntrukket sydvendt balkong. Fra hovedsoverommet er det i tillegg utgang til vestvendt luftebalkong. Lekkert bad, pusset opp i "nyere tid"

Haven er delt i 3 nivåer. Haven fremstår som pent opparbeidet med plener, prydbusker, trær, hekker, samt noe naturtomt.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut møblert.

Møbler kan fjernes etter nærmere avtale

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 36 500,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Dobbel garasje

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

3dplan og 3
Bad

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Soverom
Stue

Etter nærmere avtale kan det også stilles firma garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1.06.2019
Leieperiode: 3. år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.06.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Perfect location, central in Holmekollen area. Sunny. Family friendly area. Short accsess by car to Oslo city center, and Oslo International School.

High standard house. 4 bedrooms . 2 baths. 2 living rooms. Modern kitchen. Beautiful view

Stue
Stue
Stue
Stue
3dplan og 1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer