Nobels Gate 22A

Nobels Gate 22A

Månedsleie 8.000,-
Primærrom 18m2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- Moderne studio/hybelleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet - Kabel-tv og strøm inkl. i leie

Beliggenhet

Nobels gate 22A ligger i et rolig, veletablert, populært og fasjonabelt boligområde på Frogner hovedsakelig bestående av brede gater og ærverdige bygårder. Nærområdet byr på et rikt og varierende utvalg av hyggelige kafeer, spisesteder samt spesial- og delikatesseforretninger, som blandt annet Vinbaren Enoteca, delikatessebutikken Skafferiet, Frogner Special, Fjelberg Fisk & Vilt, Kaffebrenneriet samt trivelige Kolonihagen.

Det er gangavstand til både dagligvareforretninger og treningstilbud. Videre er det kort avstand til Bygdøy Allé, Skovveien og Bogstadveien. Det er umiddelbar nærhet til Frognerparken og kort vei til Bygdøy med flotte tur og rekreasjonsmuligheter.

Utmerket offentlig kommunikasjonstilbud med blandt annet 20-bussen fra Thomas Heftyes gate, 20, 30 og 31-bussen fra Bygdøy Allé eller trikkeholdeplass i Gamle Drammensvei, Elisenberg eller Frogner Plass. Leiligheten ligger også nært Majorstuen som fungerer som et knutepunkt for offentlig kommunikasjon i Oslo, med T-bane, busser, taxiholdeplass og bytrikk i alle byens retninger.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 655 snr. 5 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0003

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne hybelleiligheten ligger i andre etasje, har egen inngang og inneholder entré/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning samt baderom med dusjnisje, toalett og servant.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer