Nobels gate 35

Nobels gate 35

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 126m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Nyoppusset og eksklusiv leilighet! Attraktiv beliggenhet, 3 soverom, 2 bad, peis, balkong, mulighet for 2 garasjeplasser

Beliggenhet

Sjeldent god beliggenhet i sjarmerende, veletablert og meget attraktivt boligstrøk på Frogner. Eiendommen ligger vis à vis Villa Otium som er USAs ambassadørbolig. Frognerparken og Vigelandmuseet som "nabo" med grøntområder, tennisbaner, idrettsanlegg, samt kort gangavstand til Frogner Plass og Majorstuen.
Det aller meste av servicetilbud er tilgjengelig i de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Niels Juels gate og Skovveien. Beliggenheten er preget av et rikt utvalg av flotte restauranter, gourmetforretninger, kaféer, barer, dagligvare, vinmonopol, postkontor, parker m.m.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss/trikk som bringer deg til Majorstuen og sentrum fra Frogner plass. For øvrig kort avstand til kommunikasjonstilbud i Bygdøy allé og Majorstuen/Nationaltheatret.

Oppdragsnummer

10-19-0002

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør ca 126 kvm som omfattes av: Entré/hall, romslig stue med peis med adkomst til balkong, kjøkken og spisestue, to flislagte baderom og tre soverom. Ett av soverommen har bad en suite.
Felles sportsboder i 1 etasje, samt vask/tørkerom. Egen bod medfølger i utgangspunktet ikke.

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Innholdsrik og eksklusiv 4-roms leilighet i 2. etasje med høy standard, solrik balkong og peis.

- Endeleilighet med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys.
- Oppusset i 2018 med høy standard på overflater, innredning og utstyr.

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer