Nobels gate 35

Nobels gate 35

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 126m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Solgt

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Nyoppusset og eksklusiv leilighet! Attraktiv beliggenhet, 3 soverom, 2 bad, peis, balkong, mulighet for 2 garasjeplasser

Beliggenhet

Sjeldent god beliggenhet i sjarmerende, veletablert og meget attraktivt boligstrøk på Frogner. Eiendommen ligger vis à vis Villa Otium som er USAs ambassadørbolig. Frognerparken og Vigelandmuseet som "nabo" med grøntområder, tennisbaner, idrettsanlegg, samt kort gangavstand til Frogner Plass og Majorstuen.
Det aller meste av servicetilbud er tilgjengelig i de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Niels Juels gate og Skovveien. Beliggenheten er preget av et rikt utvalg av flotte restauranter, gourmetforretninger, kaféer, barer, dagligvare, vinmonopol, postkontor, parker m.m.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss/trikk som bringer deg til Majorstuen og sentrum fra Frogner plass. For øvrig kort avstand til kommunikasjonstilbud i Bygdøy allé og Majorstuen/Nationaltheatret.

Oppdragsnummer

10-19-0002

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør ca 126 kvm som omfattes av: Entré/hall, romslig stue med peis med adkomst til balkong, kjøkken og spisestue, to flislagte baderom og tre soverom. Ett av soverommen har bad en suite.
Felles sportsboder i 1 etasje, samt vask/tørkerom. Egen bod medfølger i utgangspunktet ikke.

Mer om eiendommen

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Innholdsrik og eksklusiv 4-roms leilighet i 2. etasje med høy standard, solrik balkong og peis.

- Endeleilighet med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys.
- Oppusset i 2018 med høy standard på overflater, innredning og utstyr.
- Sjeldent god beliggenhet på Frogner med Frognerparken og servicetilbud i umiddelbar nærhet.
- Balkong mot syd/vest med hyggelig utsyn og gode solforhold.
- Hyggelig peis i stue.
- Nytt kjøkken fra Kvik. Bak speilet på kjøkkenet er det en usynlig TV. Den kommer til synet gjennom speilet når den skrus på.

Nytt kjøkken fra Kvik. Usynlig TV bak speilet som kommer til synet når den skrus på.
Åpen løsning mot stue og stor spiseplass.

- To delikate flislagte baderom.
- Tre soverom, hvorav master bedroom med bad en suite.
- Velholdt bygård, godt vedlikeholdt/rehabilitert de seneste år.
- Mulighet for å leie 2 garasjeplasser i lukket anlegg 2 min gange fra leiligheten.
- Fjernvarme.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert med de møbler man ser på bildene, hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Leiligheten ble totaloppusset i 2018 og holder en moderne standard på overflater, innredning og utstyr. Her bor du ekslusivt i et svært hyggelig nabolag. Endeplassering og store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en svært god romfølelse. Spisestuen har plass til stort spisebord, perfekt til både hverdags og selskap.

Adkomst til balkong gir muligheten for å trekke seg ut i solen med hyggelig utsyn over nærområdet. Balkongen vender mot syd/vest og har plass til bord og utemøblement. Romslig stue med peis og god plass til sittegrupper, samt andre møbleringsmuligheter.

Kjøkken fra 2018 med lekker benkeplate og godt med plass. Mange eksklusive detaljer som stort dobbelt kjøleskap med stor fryseskuff og bak speilet over vasken er det en TV bak speilet som ikke er synlig med mindre den er på. Kjøkkenøy med integrert vifte, induksjonstopp og hvitevarer av kvalitet. Oppbevaring også under kjøkkenøyen som man også kan sitte på enden av.

To delikate flislagte baderom med varmekabler, dusj, vegghengt wc og servant. Ett av disse i direkte tilknytning til hovedsoverom.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 28 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm, forbruk sentralvarme, evt internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Sentralvarme fra radiatorer tilknyttet fjernvarme (installert i gården 2010) hvorav oppvarming og varmtvann inngår.

2dplan og 1
Spisestue med god plass til hyggelige middagsselskaper.

For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.
Sentralfyr og varmtvann betales hver måned á konto kr 2.000,-. Ved årslutt mottas avregning hvor man enten må betale overskytende eller får tilbake det som evt er innbetalt for mye iht faktisk forbruk.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

To garasjeplasser i lukket anlegg i Lindemans gate 3-6 kan medfølge leieforholdet. To minutters gange fra leiligheten. Leiepris for disse avtales nærmere.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018).

Soverom
Bad

Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best)

til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker (forutsetter samtykke fra utleier).
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør.

Soverom
Soverom
Bad

Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående etter avtale, eksempel 01.02.2019 nedenfor.
Leieperiode: Tre år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Anette Dahl
Mobil: 91 35 47 10

Hall
3dplan og 1

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer