Nordbyveien 120 b

Nordbyveien 120 b

Månedsleie 20.000,-
Primærrom 280m2
Soverom 7
Boligtype Enebolig
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Idyllisk på Store Solum Gård! Romslig enebolig med 7 soverom, stor hage og fantastisk beliggenhet!

Beliggenhet

Meget landlig og flott beliggenhet i rolige, barnevennlige og naturskjønne omgivelser på Åskollen. Huset hører til Store Solum gård, som er en vel bevart og flott herregård fra 1800-tallet. Boligen har flotte utearealer og stor hage, man kan også få tilgang til stall og ridning, evt stallplass om man har hest. I nærområdet finner man skoler, barnehager og idrettsanlegg med flere fotballbaner og idrettshall, samt dagligvarebutikker, bank og bussholdeplass. Nærmeste skoler er Åskollen barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Flott turterreng og lysløyper i Nordbykollen.

Oppdragsnummer

10-18-0065

Adkomst

Lett adkomst til E18, og ca. 35 minutters kjøring til Oslo. God bussforbindelse fra Åskollen til Drammen sentrum.

Innhold og standard

Hovedetasje; Hall med peis, kontor, kjøkken med hvitevarer og god plass til spisebord, spisestue/stue med klebersteinspeis/vedovn, og utgang hage, stue med utgang terrasse og solrik uteplass, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og eget flislagt bad med badekar og wc, gjeste wc, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, wc.

Mer om eiendommen

Det finnes også en egen kjøkkeninngang med gang/garderobe.

2 etasje: Stor luftig gang, tilsammen 6 romslige soverom, flislagt bad med dusj og wc. Godt med skapplass.

Kjeller: Mye bodplass, matbod, badstue, dusjbad.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer og noe møblering kan avtales.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 20 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Klebersteinspeis, samt to ovner, hvorav den ene av kleberstein.

Stor stue med klebersteinspeis med egen spisestuedel
12_stue_3

Parkering

Garasje og biloppstillingsplasser.

Energimerking

Utleier har ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best)

til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Planløsning hovedetasje
Kjøkken med hvitevarere og godt med skapplass, på kjøkken er det også plass til romslig kjøkkenbord

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.07.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.07.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Stue med utgang terrasse
2 av soverommene

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Soverom
Soverom
Bad med badekar i hovedetasje
Hovedsoverom med eget bad
Planløsning hovedetasje (2)

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer