Nordbyveien 120 b

Nordbyveien 120 b

Månedsleie 20.000,-
Primærrom 280m2
Soverom 7
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Idyllisk på Store Solum Gård! Romslig enebolig med 7 soverom, stor hage og fantastisk beliggenhet!

Beliggenhet

Meget landlig og flott beliggenhet i rolige, barnevennlige og naturskjønne omgivelser på Åskollen. Huset hører til Store Solum gård, som er en vel bevart og flott herregård fra 1800-tallet. Boligen har flotte utearealer og stor hage, man kan også få tilgang til stall og ridning, evt stallplass om man har hest. I nærområdet finner man skoler, barnehager og idrettsanlegg med flere fotballbaner og idrettshall, samt dagligvarebutikker, bank og bussholdeplass. Nærmeste skoler er Åskollen barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Flott turterreng og lysløyper i Nordbykollen.

Oppdragsnummer

10-18-0065

Adkomst

Lett adkomst til E18, og ca. 35 minutters kjøring til Oslo. God bussforbindelse fra Åskollen til Drammen sentrum.

Innhold og standard

Hovedetasje; Hall med peis, kontor, kjøkken med hvitevarer og god plass til spisebord, spisestue/stue med klebersteinspeis/vedovn, og utgang hage, stue med utgang terrasse og solrik uteplass, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og eget flislagt bad med badekar og wc, gjeste wc, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, wc.
Det finnes også en egen kjøkkeninngang med gang/garderobe.

2 etasje: Stor luftig gang, tilsammen 6 romslige soverom, flislagt bad med dusj og wc. Godt med skapplass.

Kjeller: Mye bodplass, matbod, badstue, dusjbad.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer og noe møblering kan avtales.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer