Sentral beliggenhet på Kampen. God standard

Normannsgata 41

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 94m2
Bruttoareal 110m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

KAMPEN.Lekker 4-roms leilighet. Bakgårdshage. Moderne kjøkken.Peis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i flott klassisk bygård med beliggenhet på idylliske Kampen. Området består i all hovedsak av klassiske bygårder samt den karakteristiske trehusbebyggelsen. Kort vei til butikker, restauranter, kafeer,gallerier samt offentlig kommunikasjon. Hyggelige parker bl.a Kampen park, Jordal Amfi og Botanisk hage. Skole og barnehager i umiddelbar nærhet. Gangavstand til sentrum.

Oppdragsnummer

10-19-0052

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 94 kvm

Innhold og standard

Lys og lekker 3-roms leilighet beliggende i klassisk bygård på Kampen. Her er det originale matchet med det moderne. Klassiske elementer som rosett og stukkatur, god himlingshøyde og originale tredører, og et moderne kjøkken med teglstens vegg samt moderne peis i stuen. Leiligheten har adgang til meget hyggelig bakgårdshage med sittegrupper. Stille og barnevennlig beliggenhet . I tillegg har leiligheten en flott balkong mot bakhage

Mer om eiendommen

Innhold:
Éntre med garderobe, stue med peis, kjøkken, 3 soverom og bad.
Utgang til attraktiv balkong fra kjøkken.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod

Pent opparbeidet bakgårdshage med sittegruppe, gassgrill og varmelampe.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Leiligheten leies ellers ut umøblert

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Stue
Kjøkken

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket.

Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.07.2019
Leieperiode: Langtidsleie

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.

3dplan og 1
Balkong

Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 10.07.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg

Soverom
Bad

Mobil: 95 70 11 74

International customers

Perfect location at Kampen. Very attractive area. A charming apartment, with good standard. 3 bedrooms, bathroom, livingroom and kitchen.

Contact real estate agent for showing

Soverom
Stue
2dplan og 1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer