Sentral beliggenhet på Kampen. God standard

Normannsgata 41

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 94m2
Bruttoareal 110m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

KAMPEN.Lekker 4-roms leilighet. Bakgårdshage. Moderne kjøkken.Peis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i flott klassisk bygård med beliggenhet på idylliske Kampen. Området består i all hovedsak av klassiske bygårder samt den karakteristiske trehusbebyggelsen. Kort vei til butikker, restauranter, kafeer,gallerier samt offentlig kommunikasjon. Hyggelige parker bl.a Kampen park, Jordal Amfi og Botanisk hage. Skole og barnehager i umiddelbar nærhet. Gangavstand til sentrum.

Oppdragsnummer

10-19-0052

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 94 kvm

Innhold og standard

Lys og lekker 3-roms leilighet beliggende i klassisk bygård på Kampen. Her er det originale matchet med det moderne. Klassiske elementer som rosett og stukkatur, god himlingshøyde og originale tredører, og et moderne kjøkken med teglstens vegg samt moderne peis i stuen. Leiligheten har adgang til meget hyggelig bakgårdshage med sittegrupper. Stille og barnevennlig beliggenhet . I tillegg har leiligheten en flott balkong mot bakhage

Innhold:
Éntre med garderobe, stue med peis, kjøkken, 3 soverom og bad.
Utgang til attraktiv balkong fra kjøkken.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod

Pent opparbeidet bakgårdshage med sittegruppe, gassgrill og varmelampe.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Leiligheten leies ellers ut umøblert

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer