Ultimate student leilighet !

Nydalen allé 27

Månedsleie 13.900,-
Totalpris 6.672,-
Primærrom 30m2
Bruttoareal 34m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

NYDALEN - Fin 1-roms leilighet på idylliske Solsiden - Balkong - V.v/fyr ink. -Heis

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på unike Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet tilHandelshøyskolen BI. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i byggets 7.etasje.

Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer.
Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønskerå overnatte (Radisson Blu)

Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til vedAkerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig. Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter på fellesarealene)
Badeplassen en pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner.

Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av
Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmene gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.

Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer