Odins gate 18

Odins gate 18

Månedsleie 30.000,-
Primærrom 140m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- Romslig 5-roms leilighet med attraktiv beliggenhet - Peis - Balkong - Perfekt for venner/kollektiv

Beliggenhet

Bygården ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde bestående av murgårder i kvartalsbebyggelse på Frogner. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra sent 1800- og tidlig 1900-tall. Fra boligen er det kort vei til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kaféer, barer og restauranter, i tillegg til Frognerparken (ca. 500 m), Slottsparken og Uranienborgparken. Førstnevnte inneholder bl. a. skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Fra leiligheten er det også kort vei til lekeplasser, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre.

Nær bydelen ligger Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater og handlesentre. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Frogner Mat og Kiwi og Coop. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. I umiddelbar nærhet finner du restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Elisenberg og ligger ca. 70 meter fra leiligheten. Med bil fra Frogner tar det ca. 2 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn. Leiligheten har gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer