Odins Gate 31 B

Odins Gate 31 B

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 106m2
Bruttoareal 118m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Frogner - Klassisk toppleilighet med vestvendt balkong og 3 soverom - 2 ildsteder

Beliggenhet

I Odins gate 31 B vil du bo i attraktive og fornemme omgivelser med nærhet til noe av det beste byen har å by på av shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder.

Enten du bare skal handle dagligvarene, ta en tur ut med gode venner eller ut på en shoppingrunde, har du et rikt utvalg innenfor få minutters gange fra ytterdøren.
Rett i nærheten ligger flere dagligvareforretninger som gjør innkjøpene enkle i hverdagen, deriblant KIWI, Coop og Bunnpris i Bygdøy Allé, sistnevnte holder åpent søndager inkludert. På vei hit passerer du Vinmonopolet, samt Kaffebrenneriet hvor du kan ta med en kopp god drikke på veien videre.

I Frognerveien finner du også et velassortert utvalg av forretninger innenfor hus, hjem og mote når du vil unne deg noe fint. Vestkanttorget med sine veletablerte lørdagsmarkeder er rett rundt hjørnet og Bogstadveien kun en kort trikketur eller spasertur unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning.

Et godt og populært alternativer i nabolaget er Bølgen og Moi Briskeby, kjent for
sin gode stemning. Andre gode alternativer inkluderer Kolonihagen med et godt økologisk utvalg, tapasrestauranten Delicatessen på Majorstuen eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien.

På de solrike sommerdagene har du Frognerparken like i nærheten, et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset eller kjøle seg ned i Frognerbadet. Vinterstid derimot kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.
For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant SATS Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.
Foretrekker du i stedet trening og rekreasjon i friluft, tar du deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene med T-banen fra Majorstua, inkludert Sognsvann med

Megler