Fin 2-roms leilighet med rolig og sjønær beliggenhet på bakkeplan med stor terrasse.

Oksenøyveien 37

Månedsleie 15.500,-
Primærrom 60m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

HOLTEKILEN/FORNEBU - Flott 2-roms leilighet med 1 sov, bad og kjøkken. Stor terrasse med fjordutsikt! Ingen gjenboere!

Beliggenhet

Rolig og usjenert beliggenhet uten gjenboere i første rekke mot Holtekilen! Fredfullt og landlig. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borti veien har du Fornebu med barne- og ungdomsskole, barnehager, badeplass, Nansenparken og kjøpesenter. Gåavstand til bl.a. Telenor, Aker Solution og Equinor. Gå med barna til fotballplassen rett nedenfor, sett deg på benken langs kyststien, ta deg en tur til nærbutikken rundt hjørnet. Skal du gjøre større innkjøp, er det kort vei til både Fornebu Senter og CC Vest. Det går busser åtte ganger pr. time. langs E18 og Lilløyveien og tog fra Lysaker. Og både barnehage- og skoletilbudet er godt i området.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 308 snr. 6 orgnr. 994937146 i Bærum kommune

Innhold

Terrasse, entré, soverom, stue, kjøkken og bad.

Oppdragsnummer

10-22-0073

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 60 kvm.

Innhold og standard

Flott leilighet med god standard med egen inngang via 30 kvm privat terrasse på bakkeplan! Enkel adkomst, ingen gjenboere og fin utsikt mot Holtekilen! Inngang fra sjøsiden. Leiligheten er totaloppusset de siste årene, og inneholder stue med peis og en kontorseksjon som enkelt gjøres om til en gjesteseng, åpen kjøkkenavdeling med integrerte hvitevarer som inkluderer ovn, mikrobølgeovn, dobbelt kjøleskap med ismaskin, oppvaskmaskin og kombinert vask- og tørketrommel, helt nytt og delikat bad med dusjhjørne, soverom med skyvedørsgarderobe.

Megler