Herlig beliggenhet. 1( 2) soverom

Olav Selvaags plass 4

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 43m2
Bruttoareal 45m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Lekker 2( 3) -roms med populær og ettertraktet beliggenhet. Fullt møblert. Pluss leilighet

Beliggenhet

Bo ved sjøen - midt i byen. Tjuvholmen, en ny og spennende bydel i Oslo med arkitektonisk spennende løsninger.

På en egen øy utenfor Tjuvholmen med Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. Utendørs skulptursamling, lange strandpromenader og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene du har i umiddelbar nærhet. Veletablerte Aker Brygge tilbyr et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser, kino etc. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Oppdragsnummer

10-18-0087

Areal

3.Etasje: 45 kvm p-rom

Innhold og standard

Entre med garderobe. Luftig stue med utgang til balkong med utsikt. Kjøkken i åpen løsning. Soverom med garderobeskap. I tillegg er det bygget inn et eget rom med køyeseng.( soverom 2 ) Pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Møblering og fasiliteter

Fullt møblert.Hvitevarer medfølger leiligheten.

Med Plussbolig får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelser og trygghet. Med Plussbolig får du tilgang til et serviceområde med bemannet resepsjon, lobby, gjesterom, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Alt stilfullt innredet og fullt utstyrt.

Som plussbeboer har du tilgang til en privat gårdshage, og de fleste har en møblert takterrasse til felles bruk. En vertinne eller vert er daglig tilstede i resepsjonen, og holder orden på serviceområdet, organiserer alle tilbud og bistår med praktisk hjelp.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer