Herlig beliggenhet. 1 soverom. 8 etg.

Olav Selvaags plass 4

Månedsleie 15.900,-
Primærrom 41m2
Bruttoareal 43m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Lekker 2-roms med populær og ettertraktet beliggenhet. Møblert.

Beliggenhet

Bo ved sjøen - midt i byen. Tjuvholmen, en ny og spennende bydel i Oslo med arkitektonisk spennende løsninger.

På en egen øy utenfor Tjuvholmen med Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. Utendørs skulptursamling, lange strandpromenader og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene du har i umiddelbar nærhet. Veletablerte Aker Brygge tilbyr et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser, kino etc. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Matrikkel

Gnr. 210 bnr. 36 snr. 126 i Oslo kommune

Innhold

Entre med garderobe. Luftig stue med utgang til balkong med flott utsikt. Kjøkken i åpen løsning. Soverom med garderobeskap. Pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Oppdragsnummer

10-21-0073

Areal

8.Etasje: ca 41 kvm p-rom

Innhold og standard

Entre med garderobe. Luftig stue med utgang til balkong med flott utsikt. Kjøkken i åpen løsning. Soverom med garderobeskap. Pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er møblert. I tillegg følger det med hvitevarer.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 16 800,- pr. måned.
I tillegg kommer strøm.
Standard internett er inkludert i leien

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme fra radiatorer inkl i leie. Varmekabler i gulv på bad/WC.

Parkering

Parkering medfølger ikke.

Energimerking

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker (forutsetter utleiers samtykke).
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Som et alternativ kan også firmagaranti vurderes.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig Juli
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.

Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.03.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2022

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.03.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Really nice 1 bedroom apartmement. Furnished.
Central located in Tjuvholmen

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer