Ole Vigs gate 16

Ole Vigs gate 16

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 81m2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Majorstuen- 3-roms hjørneleilighet med heis - balkong - fantastisk utsikt - v.v/ fyring + strøm inkl. - meget sentralt

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt plassert i Ole Vigs gate på Majorstuen. Umiddelbar nærhet til alt av servicefasiliteter. 50 meter fra en av Norges mest populære handlegater, Bogstadveien. Her med sitt mylder av hyggelige fortauskafeer, trendy restauranter og ikke minst godt utvalg av populære moteforretninger. I april i år åpnet det nye Valkyrien kjøpesenteret med inngang fra Ole Vigs gate med masse flotte butikker og gode lunsjsteder og vinmonopol i kjelleren. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet, ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15- 20 min.

Majorstukrysset er et knutepunkt hva gjelder offentlig kommunikasjon. Her har man mulighet til å benytte seg av t-bane, bytrikk og buss. Kort vei til flotte grønne parker som Marienlystparken, Frognerparken og Stensparken med meget gode tur- og
rekreasjonsmuligheter. Leiligheten ligger få minutters gange fra Blindern, hvor det går sti opp til Gaustad og videre opp mot Båntjern og Sognsvann. Kort gangavstand til bl.a. Frognerparken og fasiliteter som kunstgressbane, skøyteis på Frogner stadion om vinteren, Frognerbadet, Frogner tennisanlegg samt flere treningssentre gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Det er to heiser som tar deg opp til 7. etasje.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 378 snr. 39 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0090

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler