Gjennomgående, lys og attraktiv 3-roms med peis, balkong og inkludert fyring!

Ole Vigs gate 8 b

Månedsleie 16.500,-
Primærrom 81m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Gjennomgående, lys og attraktiv 3-roms med peis, balkong og inkludert fyring!

Beliggenhet

Sentralt, usjenert og rolig beliggenhet på attraktive Majorstuen - skjermet fra de mest trafikkerte gatene i området. Bogstadveien ligger rett rundt hjørnet med sitt mylder av hyggelige fortauscaféer, trendy restauranter og populære moteforretninger. Kort avstand til all offentlig kommunikasjon og alt ellers hva byen har å tilby.
Kort vei til grønne oaser som Frognerparken og Stensparken med tur-og rekreasjonsmuligheter. Kun få minutters gange til Høgskolen i Oslo og Akershus, og gangavstand til Blindern og Oslo sentrum.
Leiligheten ligger lyst til i 2. etasje med inngang fra Dronning Astrids gate. T ilbaketrukket og rolig innerst i blindvei.

Oppdragsnummer

10-18-0067

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Entre/gang, bad/wc, kjøkken, stue, 2 soverom. Stue med utgang til balkong. I tillegg kommer loftsbod og kjellerbod.

Lys og tilbaketrukket leilighet, meget sentralt plassert, rett ved Bogstadveien.

Mer om eiendommen

Leiligheten befinner seg i bygggets 2 etasje, er gjennomgående og har en flott planløsning. Den gode takhøyden og store vinduer skaper en flott atmosfære. Boligen vender på den ene siden mot en stille og rolig bakgård og på den andre siden mot blindveien; Dronning Astrids gate.
Den romslige gangen har plassbygd skap. Innenfor disponerer man to stuer. Den ene stuen har innmurt gruepeis og utgang til vestvendt balkong. Her er også plass til både sofagruppe og spiseplass. Den andre stuen benyttes i dag som soverom. Begge stuene har lyse overflater og originale tregulv.
Lys kjøkkeninnredning med profilerte og folierte fronter. Flisfelt over benk. Benkeplate med nedfelt vaskekum og opplegg for oppvaskmaskin. Kullfilter avtrekksvifte.
Stort og svalt soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverommet vender inn mot bakgården.

Stue peis og utgang til balkong
Stue med peis og utgang til balkong

Badet ble pusset opp i 2008. Pene fliser og downlights. Dusjhjørne med skyvedør. Servant med underskap og veggmontert toalett. Speil med lys over servant. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut umøblert med hvitevarer.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 16 500,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Balkong
Kjøkken med hvitevarer, her er vegger nå malt mørkegrå

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Stue peis og utgang til balkong
Soverom med stort garderobeskap

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.12.2018
Leieperiode: 3 år.

Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.09.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.09.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

UM323378
Flislag bad med vaskemaskin
Nærområdet
Fasade
Utsikt

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer