Flott beliggende hjørneleilighet med utsikt, terrasse, 2/3 soverom, åpen stue og kjøkken, 2 bad, vaskerom, felles takterrasse, mulig å leie p-plass.

Operagata 49

Månedsleie 48.000,-
Primærrom 133m2
Bruttoareal 136m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

BJØRVIKA/MUNCH BRYGGE - 4-roms front- og hjørneleilighet med fjordutsikt, terrasse og felles takterrasse. Garasje*

Beliggenhet

Sentralt og flott beliggende i Bjørvika i Oslo sentrum, vendt mot Munchmuseet og operahuset. Kort vei til dagligvare, bakerier, kiosker, restauranter, trikk og buss i nærheten og ikke mange minutter å gå til Oslo sentralstasjon for tog.

Matrikkel

Gnr. 234 bnr. 127 snr. 27, leilighetsnr. 49 orgnr. 822144462 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 2/3 soverom, 2 bad, åpen stue og kjøkken, terrasse og felles takterrasse.

Oppdragsnummer

10-22-0130

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
5. etasje: Primærrom utgjør ca. 133 kvm.

Innhold og standard

Flott hjørneleilighet med store vindusflater og ingen gjenboere mot stue og terrasse. Leiligheten inneholder stor entré med garderobe, soverom/gjesterom, bad med dusjhjørne, gang, hovedsoverom med walk-in garderobe og bad med dusjhjørne og badekar, vaskerom med kjøleskap, stor stue i hjørne med åpent kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele, utgang til stor overbygget terrasse med utsikt mot fjorden, Munchmuseet og operahuset. Fra stuen er det også adkomst til tv-stue som også kan brukes som soverom 3. Det er felles takterrasse med flere sittegrupper.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer