Lekker leiligheten . Enebolig følelse. Mulighet for garasje

Orreskogen 8

Månedsleie 32.000,-
Primærrom 195m2
Bruttoareal 220m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN-Stor og moderne leilighet i 2-mannsbolig, 3 sov, herlig utsikt,hage og mulighet for garasje

Beliggenhet

Boligen har en attraktivog naturskjønn beliggenhet på Holmenkollen/Voksenkollen i et meget veletablert og stille område. Området er svært naturskjønt med fantastisk utsikt, kort vei til lysløype,skiløyper, alpinanlegg og golfbane m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur og friluftsområder i Nordmarka med noen avØstlandets flotteste naturopplevelser både sommer og vinter.Gangavstand til Holmenkollanlegget .Det er også kort vei til Tryvann vinter og sommer park

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med T-bane på Voksenlia og Skogen stasjon, samt dagligvareforretninger med Kiwi på Bogstad og Ica på Besserud samt Rema 1000 i Arnebråtveien.For øvrig kort avstand til Grindakken med både skole og barnehage

Området består hovedsakelig av villabebyggelse

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 3064 i Oslo kommune

Innhold

Entré/hall/garderoberom, stue med store vindusflater og adkomst til terrasse samt flott hage, svært stort kjøkken og gjestetoalett. Hovedsoverom med walk in closet og eget bad.
2 soverom , bad og separat vaskerom.
2 peiser

Tilgang til stor hage

I tillegg til dette hører det med en svært stor bod i u. etg .Kan brukes som treningsrom

Oppdragsnummer

10-21-0090

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør 195 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer