Svært attraktiv beliggenhet

Oscars gate 41A

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 115m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

OSCARS GATE- høy standard. 2/ 3 roms i 3.etg. 1 bad, gjestetoalett og 2 ildsteder.Mulighet for p-plass

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Oscars gate. Svært populært og etterspurt strøk mitt i hjertet av Oslo vest, bak slottet. Kort vei til byens mangfold av fasiliteter .

Bogstadveien/Hegdehaugsveien ligger kun et steinkast unna og er kjent for sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, spisesteder og eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Av treningsfasiliteter i området kan man bl.a. velge mellom SATS, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur- og rekreasjonsmuligheter. Offentlig kommunikasjon ligger kun et steinkast unna hvor man har både trikk (nr. 11 og 18) og buss like i nærheten. Ellers er det gangavstand til både Majorstuen og Nationaltheatret hvor man også har et rikelig kollektivtilbud. Nationaltheatret med lokal- og flytogforbindelse retning Lillestrøm/ Gardermoen, Asker/ Drammen.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 291 snr. 10 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0136

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 115 kvm som omfattes av:

Innhold og standard

Lekker 2( 3) roms som inneholder:

Entre, stor stue, svært romslig kjøkken med utgang til balkong som vender mot Oscars gate , stort soverom , 1 hovedbad, samt gjestetoalett

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer