Svært attraktiv beliggenhet

Oscars gate 41A

Månedsleie 25.500,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 115m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

OSCARS GATE- høy standard. 2/ 3 roms i 3.etg. 1 bad, gjestetoalett og 2 ildsteder.Mulighet for p-plass

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Oscars gate. Svært populært og etterspurt strøk mitt i hjertet av Oslo vest, bak slottet. Kort vei til byens mangfold av fasiliteter .

Bogstadveien/Hegdehaugsveien ligger kun et steinkast unna og er kjent for sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, spisesteder og eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Av treningsfasiliteter i området kan man bl.a. velge mellom SATS, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur- og rekreasjonsmuligheter. Offentlig kommunikasjon ligger kun et steinkast unna hvor man har både trikk (nr. 11 og 18) og buss like i nærheten. Ellers er det gangavstand til både Majorstuen og Nationaltheatret hvor man også har et rikelig kollektivtilbud. Nationaltheatret med lokal- og flytogforbindelse retning Lillestrøm/ Gardermoen, Asker/ Drammen.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 291 snr. 10 i Oslo kommune

Innhold

Lekker 2( 3) roms som inneholder:

Entre, stor stue, svært romslig kjøkken med utgang til balkong som vender mot Oscars gate , stort soverom , 1 hovedbad, samt gjestetoalett

Oppdragsnummer

10-21-0157

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 115 kvm som omfattes av:

Innhold og standard

Lekker 2( 3) roms som inneholder:

Entre, stor stue, svært romslig kjøkken med utgang til balkong som vender mot Oscars gate , stort soverom , 1 hovedbad, samt gjestetoalett

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er umøblert

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

( noe møbler kan leveres etter avtale )

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 25 500,- pr. måned.

Utgifter til strøm, internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. 2 ildsteder

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Muligheter for leie av p.plass i bakgård. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.12. 2021
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2022
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Perfect location apartment in popular Oscarsgate.Very good sice . Nice standard. Possible with parking space.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer