Oscars gate 70

Oscars gate 70

Månedsleie 47.500,-
Primærrom 209m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

FROGNER- Klassisk representativ 4-roms leilighet med meget attraktiv beliggenhet i en av Oslos fineste gater - balkong

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende leilighet i et representativt og fasjonabelt Frognerområde i Oscars gate. Leiligheten er nyoppusset i 2021. Godt tilbaketrukket fra veien med hyggelig forhage, samt flott inngangsparti. Stille, enveiskjørt gate med god avstand mellom gårdene på hver side av gaten. Veldig gode parkeringsmuligheter.

I Oscars gate 70 bor man i umiddelbar nærhet til stort sett alle byens fasiliteter. Kort gange til den populære handlegaten Bogstadveien. Videre er Skovveien, Frognerveien, Bygdøy Allé og Solli Plass i umiddelbar nærhet hvor det blant annet er cafeer, restauranter, treningssentre, kino, apotek, frisører og spesialbutikker.

Restauranter som Mares, Bølgen&Moi, Sawan og Sushi of Life ligger også i nærheten. Det er forøvrig gangavstand til Oslo Sentrum, Aker Brygge/ Tjuvholmen og Majorstuen.

Av rekreasjonsområder i nærheten finnes Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.

Boligen sokner til Uranienborg skole, og det er mange gode barnehager i umiddelbar nærhet. Av utdanningsmuligheter er det gode transportmuligheter til blant annet HiO, Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI. Leiligheten ligger også i gangavstand til den Tyske og Franske skolen.

God offentlig kommunikasjon med både trikk, buss, t-bane og tog. Holdeplass for buss i Skovveien og på Solli Plass, samt trikk i Inkognitogata og Solli Plass. Få minutters gange til Nasjonalteateret med tog, flytog og tbane.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 316 snr. 3 i Oslo kommune