Enebolig. Super beliggenhet

Oscars gate 72B

Månedsleie 20.900,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 80m2
Soverom 2
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner-Unik enebolig o/2 plan i ombygd stallbygning attraktiv beliggenhet, 2 sov, nyoppusset

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og er i dag hjem for mange ambassader og ambassaderesidenser.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Slottsparken ligger et steinkast unna og i Frognerparken finner du skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Skafferiet og søndagsåpen nærbutikk.
I nærområdet ligger flere gode restauranter med mat fra ulike verdenshjørner. En tur til Karenslyst allé og Vika anbefales, og en spasertur på ca. 20 min tar deg til Aker Brygge. Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk og T-bane. Nærmeste holdeplass er
Inkognitogata som ligger ca. 260 meter unna. Med bil fra Frogner tar det ca. 2 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 318 snr. 5 i Oslo kommune

Innhold

Leiligeten er nyrenovert og holder en meget god standard

1. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken
Boligen disponerer 1 kjellerbod

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer