Stor og klassisk Frogner-leilighet med store rom og god takhøyde. Stor overbygget balkong og mulighet for å leie p-plass i privat vei på utsiden av bygget.

Oscars gate 92

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 144m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

FROGNER/SOLLI PLASS - 4-roms leilighet med opptil 3 soverom, stue, kjøkken, bad, balkong og mulighet for å leie å-plass.

Beliggenhet

Leiligheten ligger stille og skjermet til på en høyde opp fra Oscars gate og Frognerveien, og like bak Solli plass. Kort vei til buss og trikk. 7-Eleven like nedi gaten. Kort vei til Kiwi nedenfor Solli plass og Coop Mega på Frogner atrium.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 332 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 2/3 soverom, 1/2 stuer, kjøkken, bad og balkong.

Oppdragsnummer

10-22-0165

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
2. etasje: Primærrom utgjør ca. 144 kvm.

Innhold og standard

Klassisk "Frogner-leilighet" med store rom og høyt under taket, som ligger stille og skjermet til på en høyde opp fra Frognerveien. Leiligheten består av entré, kjøkken med hvitevarer, soverom på innsiden av kjøkken, bad med dusjhjørne og vaskesøyle, dør inn til naborommet som kan være hovedsoverom, to store rom til der begge har peis og et av dem kan brukes som soverom og det andre rommet som stue slik at det blir totalt 3 soverom og 1 stue. Alternativt kan man bruke to av rommene som stuer og to som soverom. Fra den ene stuen/soverommet som vender mot bakhage er det utgang til ca. 20 kvm. balkong med stor og åpen plass foran. Det er felles hage for beboerne i gården. I etasjen under leiligheten er det kontorer. Det er mulighet for å leie parkeringsplass i gaten utenfor.

Megler