Lekker , nyoppusset enebolig . Kort vei til OIS

Østenåslia 11

Månedsleie 42.000,-
Primærrom 224m2
Bruttoareal 254m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ØSTENÅSLIA/HASLUM- Flott enebolig med nydelig utsikt-5 sov-3 bad- stor garasje

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og meget barnevennlig boligområde på Haslum i Bærum kommune. Det er gangavstand til Haslum barneskole, Bekkestua ungdomsskole, Nadderud videregående skole og Norges Toppidrettsgymnas. Oslo International School har også beliggenhet på Bekkestua. Området har også flere barnehager.

Nærmeste dagligvare er Coop Extra, og det er kort vei til Bekkestua senter som byr på en rekke butikker og spisesteder, deriblant en stor Meny-butikk. . Både bussholdeplass og T-banestasjon ligger innen rekkevidde, med hyppige avganger mot Sandvika, Bærums Verk, Kolsås og Oslo.

Det er kort vei til lekeplass, Nadderud stadion med fotball- og friidrettsanlegg, samt svømmehall. Eiksmarka Tennisklubb har seks baner og setter opp boble over to baner i vintersesongen. Golf kan spilles på både Grini og Haga. I tillegg byr Bærumsmarka på flotte tur- og friluftsområder. Øverland ligger i nærområdet og er et godt utgangspunkt for turer innover i marka, både til fots, sykkel og ski.

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 391 i Bærum kommune

Innhold

Inneholder:

1.etg : Entre, gang, 3 soverom , nytt bad, separat leiligheten med egen inngang, og eget bad, kjøkken , stue og soverom . Flere boder
2.etg: Stor og romslig stue med åpen kjøkken løsning , HERLIG utsikt , utgang til terrasse, hovedsoverom med bad samt vaskerom

Boligen holder en meget god standard

Oppdragsnummer

10-21-0104

Areal

Bruksareal utgjør ca 254 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer