3 soverom + kjellerstue. Fin beliggenhet

Otto Ruges vei 27A

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 145m2
Bruttoareal 170m2
Soverom 3
Boligtype Rekkehus

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

EIKSMARKA/ ØSTERÅS- Innholdsrik og pent oppusset halvpart av tomannsbolig.Barnevennlig beliggenhet

Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggende i attraktivt og veletablert boligområde mellom Eiksmarka og Østerås. Fine solforhold fra morgen til kveld, og med Bærumsmarka i umiddelbar nærhet. Trygg skolevei og gangavstand til Eiksmarka barneskole og flere barnehager, Tbane og kjøpesenter.Østerås ungdomsskole og Eikeli videregående skole i gangavstand. Eiksmarka og Østerås er knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss og T-bane.Reisetid til Nationalteateret stasjon er ca. 17 minutter. For øvrig buss via Lysaker til Oslo eller Bekkestua og bl.a. Sandvika.

Gangavstand til Østerås kjøpesenter med bl.a. postkontor, vinmonopol, ferskvare butikk, div.klesbutikker, legesenter, tannlege, fysoterapi og treningssenter, m.m.Muligheter for rekreasjon og turer hele året i nærområdet. Marka, med badevann, stier, lysløype fra Fossum og ellers oppkjørte skiløyper hele vintersesongen. Muligheter for tur ut i marka rett fra stuedøren. Turområde langs Lysakerelven, fra Bogstadvannet og helt ned til Granfoss /Lysaker.

Det er store grøntareal på hele Eiksmarka hvor hver eiendom eier sin andel. Området bak skolen benyttes flittig til fotball og andre aktiviteter. Skøytebane om
vinteren. Det er tennisanlegg på Eiksmarka ca. 5 minutters gange fra boligen.Haga og Grini Golfbane i nærheten.

Matrikkel

Gnr. 34 bnr. 454 i Bærum kommune

Innhold

Meget tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med praktisk planløsning.
Nylig oppusset

Innholder:
1.etg.: Entré m/garderobe, stue/spisestue m/peis og utgang til terrasseplatting og
hage, kjøkken m/spiseplass.

2.etg.:Gang, 3 soverom og pent flislagt bad/wc.Adkomst til loft via loftsluke.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer