Flott beliggenhet. Kort vei til marka.

Øvre Smestadvei 39D

Månedsleie 44.500,-
Primærrom 196m2
Bruttoareal 210m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Vestre Holmen- Enebolig med solrik veranda / hage, dobbel garasje, barnevennlig og sentralt

Beliggenhet

Eiendommen ligger særdeles barnevennlig i et meget stille, etablert og attraktivt boligområde på Vestre Holmen/Makrellbekken i enveiskjørt vei, uten gjennomgangstrafikk.
Få minutters gangavstand til nærbutikk (Coop Extra og Rema 1000), SATS treningssenter, restaurant m.m. v/Njårdhallen. Kun få minutters kjøring el. gangsti til Røa Senter med gode handlemuligheter.

Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane (Holmen) og buss (Stasjonsveien ogSørkedalsveien) som bringer deg raskt og effektiv mot sentrum eller Røa/Østerås på noen få minutter.

Kort vei til turveier og friområde i Husebyskogen, Mærradalen og Bogstad/Sørkedalsområdet . Ski- og sykkelmuligheter fra eiendom og inn i Nordmarka på gangvei og sti.Trygg og fin gangvei til Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole og Persbråten videregående skole. Sogner til Huseby skole. Flere barnehager i området.

Matrikkel

Gnr. 32 bnr. 149 snr. 2 i Oslo kommune

Innhold

U. Etasje: Soverom, bad, gang/ bod, vaskerom
1. Etasje: Hall, kjøkken, stue/spisestue med utgang til terrasse, bad og entré.
2. Etasje: 3 soverom, bad, stue med utgang til veranda og gang.
Loft. Oppholdsrom ( soverom) og kontor / stue.

Oppdragsnummer

10-22-0105

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

U. Etasje: Soverom, bad, gang/ bod, vaskerom, ca 30 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer