Øvre Ullern terrasse 3C

Øvre Ullern terrasse 3C

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 148m2
Bruttoareal 150m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktiv og romslig 4-roms på 148 kvm med stor balkong, utsikt, garasjeplass, 3 soverom og 2 bad!

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på et høydedrag på øvre Ullern. Åsjordet holdeplass på Kolsåsbanen, ligger like nedenfor eiendommen mellom Ullernåsen og Bjørnsletta stasjon. Matbutikk finnes litt lenger ned i Ullern Allé. Med nærhet til offentlig kommunikasjon er denne delen av Ullernåsen kanskje den mest attraktive, og vil være ettertraktet for de med behov for service og tilgjengelighet. Det er flotte turområder i nærheten. Ullern er det lagt til rette for et allsidig idrettsmiljø, gode skoler og fantastiske turområder. Flere skoler og barnehager i nærområdet.
For tur og rekreasjon er Lysakerelven og Mærradalen velbrukte trenings- og turområder. Begge leder til Bogstadvannet, Sørkedalen og videre inn i Nordmarka. Det er også kort vei til sjøen med Bestumkilen og Sollerudstranda.

For servicetilbud finner man det meste av det man trenger på Røa senter eller CC Vest som ligger like i nærheten. Der er det et rikt utvalg av klesbutikker, stor matbutikk, vinmonopol, serveringssteder, treningssenter m.m.

Området består hovedsakelig av eldre villabebyggelse, store grøntområder og et bredt servicetilbud. Her bor man litt utenfor bykjernen med det meste man behøver rundt seg, men samtidig er det kort avstand til sentrum.

Oppdragsnummer

10-19-0092

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Flott nyere boligkompleks fra 2010. Eiendommen er bebygget med 15 moderne leiligheter.
Leiligheten ligger i bygningens andre etasje og bygningen har heis.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer