Herlig beliggenhet bak slottet. 2/ 3 sov. 2/ 3 stuer

Parkveien 41b

Månedsleie 29.900,-
Primærrom 165m2
Bruttoareal 180m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER - Rett bak slottet. Flott og klassisk leilighet i 3.etg. 2/3 soverom. Balkong.

Beliggenhet

Med slottet som nærmeste nabo ligger Parkveien 41, et av hovedstadens mest ettertraktede gater.Meget sentralt med representative bygårder og byvillaer med flotte, velstelte forhager. Midt i hjertet av Oslo som er et naturlig sted for blant annet ambassader og ambassadeboliger.

I Frognerveien og Bygdøy allé med tilstøtende gater finner du noen av byens beste spisesteder og nisjeforretninger. Bogstadveien og Hegdehaugsveien ligger også i umiddelbar nærhet med eksklusive spesialforretninger og de kjente kjedebutikkene samt spisesteder og utesteder. Kort avstand til Vika, Solli Plass, Skøyen, Aker Brygge.

Et steinkast unna til Slottsparken med store grøntområder og fine turstier.

Fra boligen er det kort vei til alt av servicetilbud, om du velger å dra til Frogner, Hegdehaugsveien/Bogstadveien eller til sentrumskjernen er det uansett kort vei. Området har en rekke gode spisesteder som kun ligger noen minutters gange unna.

Området har et svært godt utvalg av kollektivtransport, både buss, tog og trikk i i umiddelbar nærhet.

Oppdragsnummer

10-18-0039

Areal

ca 165 P-rom

Ca 180 Brutto

Innhold og standard

Leiligheten ligger i 3.etg og inneholder:
Stor entre, svært romslig stue, Tv stue / biblotek/ soverom, med utgang til stor balkong, 2 soverom, stor spisestue, separat kjøkken, samt 1 bad med badekar.

Møblering og fasiliteter

Eiendommen leies ut møblert. HVitevarer følger med

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer