Pasoplia 8

Pasoplia 8

Månedsleie 23.500,-
Primærrom 170m2
Soverom 6
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Innholdsrik enebolig med flott hage, garasje og barnevennlig beliggenhet!

Beliggenhet

Pasoplia ligger i et veletablert boligområde på Brenna i en blindvei med lite gjennomgangstrafikk. Det er bilfri skolevei til Klemetsrud skole og lekeplass i enden av veien, i tillegg til flere andre lekeplasser i området. Mange fine turområder i nærheten som eksempelvis Østmarke med flere fine tur- og sykkelstier. Boligen ligger heller ikke langt fra Oslofjorden med populære bademuligheter og strender som Ingierstrand og Hvervenbukta. Det er kort vei til Senter Syd/ Mortensrud torg med et godt utvalg av servicetilbud og butikker. Buss 73 går 100 meter unna og går hvert 15 minutt, nærmeste tog går fra Hauketo og fra Mortensrud går det T-bane, ekspressbuss og flybusser.

Oppdragsnummer

10-19-0028

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Hovedetasje inneholder: Flislagt gang med varmekabler, garderoberom med stor skyvedørsgarderobe, kjøkken med hvitevarer og spiseplass, romslig stue med peisovn og utgang til stor terrasse og hage med fritt utsyn mot bondegård og utmark, flislagt bad med dusj.

Loftetasje: Gang, 2 soverom, en romslig loftstue eller evt soverom, wc. Lagring i kneloft i to av soverommene.

Underetasje: Stor gang, 3 soverom, hvorav ett med egen inngang, vaskerom, stort bad med dusj og boblebadekar, bod.

Hagen er pent opparbeidet med eple- og plommetre, rips- og solbær- og stikkelsbærbusker, ellers grønnsakskasse og potetåker. Man har sol hele dagen frem til kl 20.30 på kvelden.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer