3 roms. Ny. Mulighet for garasjeplass

Per Waalers vei 3

Månedsleie 19.200,-
Primærrom 56m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Oksenøya/ Fornebu-Ny og lekker 3 roms med vestvendt balkong i 3. etg

Beliggenhet

Fornebulandet oppleves som et pusterom mellom fjorden og byen. Å bo i en helt ny bolig i vakre naturomgivelser rett ved strandkanten er nesten for godt til å være sant, men bare nesten.

Oksenøya er ett av de flotteste områdene på Fornebu.Oksenøya ligger solrikt og lunt til vest på Fornebu, og området grenser mot Holtekilen. Nærmeste nabo er fjorden og store friarealer. I umiddelbar nærhet finner du store friarealer, turstier, naturreservater, skoler, barnehager, Fornebu S kjøpesenter og ikke minst Storøyodden Badeplass, samt idrettsanlegg og svømmehall.Kort vei til offentlig transport

Nytt boligområde på Fornebu med totalt ca 340 leiligheter. Oksenøya 3 er det siste byggetrinnet og består av 84 leiligheter fordelt på 5 bygg. Oksenøya 3 har miljøsertifiseringen BREEAM. Dette gir en grønnere bolig til fordel for deg. Med mange ulike tiltak utgjør den verdensledende miljøsertifiseringen BREEAM en stor forskjell som sparer både hjemmet og miljøet for unødvendig forurensing og energibruk.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 2547 snr. 33 i Bærum kommune

Innhold

Leiligheten inneholder :

Entre,bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor balkong på ca 12 kvm, hovedsoverom med tilknytning til bod, samt 1 ett soverom til

Oppdragsnummer

10-21-0102

Areal

3. etasje: Primærrom utgjør 55 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer