4 soverom .Balkong

Pilestredet 100 A - Leil. 121

Månedsleie 21.000,-
Primærrom 98m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ADAMSTUEN | | 4 soverom + stue + kjøkken | Balkong | Ledig omgående ved behov | Mulighet for leie av garasjeplass

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt beliggende leilighet i etablert boligområde på Adamstuen/ Fagerborg. Kort vei til Bogstadveien - handlegaten med godt utbud av butikker og servicetilbud, samt mengder av spisesteder, kafeer og barer/utesteder. Flere lokale forretninger i umiddelbar nærhet som kafé, Sushi restaurant, grønnsaksbutikk og flere matbutikker. Rett ved leiligheten finner du Fresh Fitness i krysset Kirkeveien/Sognsveien. I tillegg er det mange andre treningstilbud å velge mellom på Bislett - SATS, Bislett bad og Bislett stadion m.m. Kort vei til frodige, grønne omgivelser, som parken på St.Hanshaugen, Idioten, Marienlyst idrettsplass og Frognerparken med flotte tennisbaner/gressbaner. I tillegg finner du steensparken innen meget kort gangavstand fra boligen. Gangavstand til store arbeidsplasser/ studieplasser på Ullevål Sykehus, Universitetet på Blindern og Høyskolesenteret i Oslo.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon fra Adamstuen, ved Vestre Aker Kirke og Majorstuen. Ca. 2 minutt gange til nærmeste bussholdeplass, og ca. 4 minutters gange til nærmeste trikkeholdeplass. Ca. 16 minutters gange til Majorstuen med T-bane, trikk samt flere bussavganger.

Matrikkel

Gnr. 216 bnr. 160 i Oslo kommune

Innhold

Lys 5-roms leilighet med hyggelig balkong.

Inneholder: entre, bad, wc, 4 soverom, stue, sep. kjøkken.

Oppdragsnummer

10-21-0131

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer