Fin beliggenhet - 4 soverom

Pilestredet 100 B - Leil. 222

Månedsleie 22.900,-
Primærrom 98m2
Bruttoareal 110m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ADAMSTUEN | | 4 soverom + stue + kjøkken | Balkong | Ledig omgående | Mulighet for leie av garasjeplass

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt beliggende leilighet i etablert boligområde på Adamstuen/ Fagerborg. Kort vei til Bogstadveien - handlegaten med godt utbud av butikker og servicetilbud, samt mengder av spisesteder, kafeer og barer/utesteder. Flere lokale forretninger i umiddelbar nærhet som kafé, Sushi restaurant, grønnsaksbutikk og flere matbutikker. Rett ved leiligheten finner du Fresh Fitness i krysset Kirkeveien/Sognsveien. I tillegg er det mange andre treningstilbud å velge mellom på Bislett - SATS, Bislett bad og Bislett stadion m.m. Kort vei til frodige, grønne omgivelser, som parken på St.Hanshaugen, Idioten, Marienlyst idrettsplass og Frognerparken med flotte tennisbaner/gressbaner. I tillegg finner du steensparken innen meget kort gangavstand fra boligen. Gangavstand til store arbeidsplasser/ studieplasser på Ullevål Sykehus, Universitetet på Blindern og Høyskolesenteret i Oslo.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon fra Adamstuen, ved Vestre Aker Kirke og Majorstuen. Ca. 2 minutt gange til nærmeste bussholdeplass, og ca. 4 minutters gange til nærmeste trikkeholdeplass. Ca. 16 minutters gange til Majorstuen med T-bane, trikk samt flere bussavganger.

Matrikkel

Gnr. 216 bnr. 160 i Oslo kommune

Innhold

Lys 5-roms leilighet med hyggelig balkong.

Inneholder: entre, bad, wc, 4 soverom, stue, sep. kjøkken.

Oppdragsnummer

10-21-0077

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys 5-roms leilighet med hyggelig balkong.

Inneholder: entre, bad, wc, 4 soverom, stue, sep. kjøkken.

DIVERSE:
- Ledig omgående.
- Leietager tegner innboforsikring.
- Leietager tegner eget internettabonnoment.

VISNING:
Send e-post til os@sem-johnsen.no for avtale om privatvisning.

Vennligst oppgi:
1. Hvor mange personer dere er.
2. Navn, tlf nr og e-post adresse.
3. Info om arbeid.
4. Overtagelse.
5. Ønsket leieperiode.

VIEWING/SHOWING:
Please send an email to os@sem-johnsen.no with the following information, and you will be contacted with time for a private showing.

1 Number of persons.
2 Name, phone number and e-mail adress.
3 Short information about employment.
4 When you would like to move in.
5 For how long you are planning to rent.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut umøblert, kun med de garderobeskap og hvitevarer som er synlig på visning.
Bod i leilighet
Merk at bilder kan fravike noe fra aktuell leilighet

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 900,- pr. måned.

Leien inkluderer TV abonnoment, varmtvann og kommunale avgifter. Leietaker tegner eget strøm- og internettabonnement.

Oppvarming

Elektrisk.

Parkering

Det er mulighet for å leie garasjeplass i felles anlegg under bygget, til kr. 1 300,- pr mnd.

Energimerking

Energimerking er ikke utført av eier, og interessentene må derfor legge til grunn dårligste karakter; Rød G.

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Til sikkerhet for skader på eiendommen som leietakeren er ansvarlig for og andre krav etter leieavtalen, så som skyldig husleie og tilleggsytelser, utgifter ved fravikelse og andre krav etter leieavtalen avtales det at leietakeren deponerer et beløp på depositumskonto. Beløpet skal ved leieforholdets start utgjøre 3 måneders leie tilsvarende kr 75 000,-. Deretter øker beløpet med tilførte renteinntekter på depositumskontoen (se neste avsnitt), dog til maksimalt kr [beløp],- før leietageren har rett til årlig utbetaling av kontoens renteinntekter.

Depositumet stilles i form av bankinnskudd. Beløpet innbetales til depositumskonto som opprettes av leietaker og utleier i felleskap i DnB. Kontoen disponeres iht. husleielovens regler om depositumsbankkonti. Bankkontoens opptjente renter tilfaller leietakeren, som kan kreve renter utbetalt til seg (med fradrag for differansen mellom avtalt og innbetalt depositumsbeløp iht 1. ledd ovenfor). Leietakeren har ikke rett til å transportere depositumet til andre eller til å pantsette depositumet/depositumsbankkontoen - heller ikke med prioritet etter utleieren krav.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 1- 3 år

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer