Attraktiv hjørneleilighet med 2 soverom, balkong, garasjeplass og heis og flottt beliggenhet!

Pilestredet Park 14

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 56m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktv hjørneleilighet med 2 soverom, balkong, garasjeplass og heis! Flott og tilbaketrukken beliggenhet!

Beliggenhet

I tilbaketrukne og attraktive omgivelser finner vi Pilestredet Park 14 - en leilighet som ligger perfekt til med balkong, garasjeplass og heis. Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel rolig. Området er bilfritt og har pent opparbeidede fellesarealer med gressplener, beplantning, fontene og gangveier. I Pilestredet Park bor man i umiddelbar avstand til alt av fasiliteter. Det er blant annet flere matvarebutikker og en døgnåpen Deli de Luca i nærheten. 3 minutters gange fra St. Hanshaugen med alt av servicefasiliteter som Kaffebrenneriet, Pascal, apotek, spesialforretninger som blant annet "Gutta på Haugen" og fiskehandler. Kort vei til flere hyggelige spisesteder. Ca. 10 minutter til Hegdehaugsveien/Bogstadveien hvor du finner et rikt utvalg av bl.a. forretninger, restauranter, treningssenter og barer. Ca. 5 minutters gange til Sentrum og 15 minutter til Alexander Kiellands plass. St. Hanshaugen parken ligger 5-10 minutters gange unna og er et naturlig samlingspunkt på sommerstid med gressplener, fontener, uteservering m.m.. God offentlig kommunikasjon i området. Busstopp for stamlinjene 21 og 37 ligger like utenfor, og gir direkte kommunikasjon til Sentrum, Nydalen, Grünerløkka, Frogner, Aker Brygge og Helsfyr/ Bryn. Flybuss hvert 20. minutt fra Radisson Blue (ca. 5 min gange). Gangavstand til Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo og Akershus samt Veterinærhøyskolen.

Oppdragsnummer

10-19-0020

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer