Attraktiv hjørneleilighet med 2 soverom, balkong, garasjeplass og heis og flottt beliggenhet!

Pilestredet Park 14

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 56m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktv hjørneleilighet med 2 soverom, balkong, garasjeplass og heis! Flott og tilbaketrukken beliggenhet!

Beliggenhet

I tilbaketrukne og attraktive omgivelser finner vi Pilestredet Park 14 - en leilighet som ligger perfekt til med balkong, garasjeplass og heis. Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel rolig. Området er bilfritt og har pent opparbeidede fellesarealer med gressplener, beplantning, fontene og gangveier. I Pilestredet Park bor man i umiddelbar avstand til alt av fasiliteter. Det er blant annet flere matvarebutikker og en døgnåpen Deli de Luca i nærheten. 3 minutters gange fra St. Hanshaugen med alt av servicefasiliteter som Kaffebrenneriet, Pascal, apotek, spesialforretninger som blant annet "Gutta på Haugen" og fiskehandler. Kort vei til flere hyggelige spisesteder. Ca. 10 minutter til Hegdehaugsveien/Bogstadveien hvor du finner et rikt utvalg av bl.a. forretninger, restauranter, treningssenter og barer. Ca. 5 minutters gange til Sentrum og 15 minutter til Alexander Kiellands plass. St. Hanshaugen parken ligger 5-10 minutters gange unna og er et naturlig samlingspunkt på sommerstid med gressplener, fontener, uteservering m.m.. God offentlig kommunikasjon i området. Busstopp for stamlinjene 21 og 37 ligger like utenfor, og gir direkte kommunikasjon til Sentrum, Nydalen, Grünerløkka, Frogner, Aker Brygge og Helsfyr/ Bryn. Flybuss hvert 20. minutt fra Radisson Blue (ca. 5 min gange). Gangavstand til Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo og Akershus samt Veterinærhøyskolen.

Mer om eiendommen

Oppdragsnummer

10-19-0020

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Flott arealeffektiv leilighet som består av entré, vaskerom, flislagt bad/wc, 2 soverom og åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Entré
Entréen gir et fint førsteinntrykk av leiligheten og her kan man enkelt innrede med skap og kommoder som sørger for bra med oppbevaringsplass. Rommet består av smakfulle farger, noe som er gjennomgående for de resterende rommene i leiligheten.

Flott oppgradert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer og bra med skapplass
Kjøkkeninnredning med slette fronter

Her har man også dørcalling. Parkett på gulv og malte overflater forøvrig.

Stue
Innbydende og praktisk stue. Ettersom dette er en hjørneleilighet, får man da rikelig med lysinnslipp fra stuens vinduer som sørger for å gi rommet en
behagelig atmosfære. Fra stuen er det direkte utgang til en fin sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm dekket med fliser. Bygget har i tilegg en felles takterrasse med en flott utsikt over sentrum.

Innvendige gulvflater belagt med 3-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom.

Kjøkken
Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer og bra med skapplass. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Glassplater og belysning over laminat benkeplate med nedfeldt oppvaskkum med 2-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med sentralt avtrekk over koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin fra 2017, komfyr, microovn og kjøl/frys.

Bad
Pent og praktisk flislagt bad. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører og termostatbatteri, vegghengt toalett, innredning med heldekkende servant. Downlights og varmekabler.

Leiligheten har også et eget vaskerom med vaskemaskin og litt lagringsplass.

Soverom
Leiligheten disponerer et flott hovedsoverom med god plass til en dobbeltseng, samt et soverom som kan brukes som gjesterom/barnerom/kontor etter eget ønske.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 17 000,- pr. måned.

Oppvarming

Fjernevarme som er inkludert i husleie(normalt forbruk). Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet.

Planløsning
Fra stuen er det direkte utgang til en fin sydvestvendt balkong på 7 kvm

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Balkongen vender ut mot grøntareal
Hovedsoverom

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Soverom med mye skapplass
Gang og inngang til hovedsoverom
Soverom med innebygget dobbeltseng, skap og en liten arbeidspult

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Bad med dusj
Bad

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer