Svært sentralt. Barnevennlig område. Herlig takterrasse

Pilestredet Park 14

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 85m2
Bruttoareal 93m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Pilestredet Park - Penthouseleilighet m/32 kvm takterrasse

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende toppleilighet i 6 etg. med privat takterrasse, i Pilestredet , et populært og etterspurt boligområde. Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret, cafèer, restauranter, butikker, skoler, offentlig kommunikasjon, post, bank mm. Gangavstand til Grünerløkka, St. hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans gt, Aker Brygge - byens hovedstad.

Oppdragsnummer

10-19-0066

Areal

6. etasje: Primærrom utgjør ca 85 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne penthouseleiligheten innholder:

Entre med garderobeplass, lekkert flislagt gjestebad med inngang fra entre. Innvendig bod/vaskerom. Stor stue/spisestue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik terrasse. Trapp opp til stor privat takterrasse med sol hele dagen. 2 romslige soverom, hvorav hovedsoverom med integrert skyvedørsgarderobe og eget flislagt bad/wc . Begge soverommene har utgang til sydvendt terrasse med morgensol. Soverom 3 med inngang fra stuen

En fantastisk beliggende toppleilighet som fremstår som meget lys og luftig, med en tilnærmet optimal planløsning
Luftig og åpen stue med gasspeis, spiseplass og trapp opp til en unik og solrik takterrasse med en utrolig utsikt

Standard, beliggenheten, den private takterrassen og mulighet for garasjeplass gjør denne leiligheten til noe av det beste området har å tilby. En meget unik leilighet i et attraktivt boligområde.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer