Svært sentralt. Barnevennlig område. Herlig takterrasse

Pilestredet Park 14

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 85m2
Bruttoareal 93m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Pilestredet Park - Penthouseleilighet m/32 kvm takterrasse- 3 soverom

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende toppleilighet i 6 etg. med privat takterrasse, i Pilestredet , et populært og etterspurt boligområde. Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret, cafèer, restauranter, butikker, skoler, offentlig kommunikasjon, post, bank mm. Gangavstand til Grünerløkka, St. hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans gt, Aker Brygge - byens hovedstad.

Matrikkel

Gnr. 208 bnr. 955 snr. 46 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0142

Areal

6. etasje: Primærrom utgjør ca 85 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne penthouseleiligheten innholder:

Entre med garderobeplass, lekkert flislagt gjestebad med inngang fra entre. Innvendig bod/vaskerom. Stor stue/spisestue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik terrasse. Trapp opp til stor privat takterrasse med sol hele dagen. 2 romslige soverom, hvorav hovedsoverom med integrert skyvedørsgarderobe og eget flislagt bad/wc . Begge soverommene har utgang til sydvendt terrasse med morgensol. Soverom 3 med inngang fra stuen

En fantastisk beliggende toppleilighet som fremstår som meget lys og luftig, med en tilnærmet optimal planløsning
Luftig og åpen stue med gasspeis, spiseplass og trapp opp til en unik og solrik takterrasse med en utrolig utsikt

Standard, beliggenheten, den private takterrassen og mulighet for garasjeplass gjør denne leiligheten til noe av det beste området har å tilby. En meget unik leilighet i et attraktivt boligområde.

For english, please see below

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut primært umøblert.
Integrerte hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Balansert ventilasjon
Gasspeis i stue
Dørtelefon med videocalling
Sentralstøvsuger
Bredbånd via telefon eller kabel.tv

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 27 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring. Kabel tv kommer i tillegg, ca 300 pr mnd

Oppvarming

Fjernvarme etter forbruk.

ca Kr 1532 pr. mnd som a-konto for brensel/varmtvann. Forbruk av avregnes én gang per år basert på seksjonens faktiske forbruk gjennom året

Parkering

Muligheter for parkeringsplass i garasjeanlegg. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.01.2021
Leieperiode: Langtidsleie søkes

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2021 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2021
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2021 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Perfect location. Very central. Family friendly area.
Penthouse apartment with 32 sqm roof terrace.
3 bedroom. 2 bath. Possibility for garage.
Contact real estate agent for showing

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer