Leil H0302. Ikke bokollektiv. Svært sentral 4-roms

Pilestredet Park 19

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 80m2
Bruttoareal 85m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

PILESTREDET PARK - Flott 4-roms i 3. etg. Stor balkong. Mulighet for garasjeplass. Sentralfyr. Ikke bokollektiv

Beliggenhet

Meget attraktiv leilighet i 3. etg. med utgang til sydvestvendt balkong, i nye Pilestredet Park som er et populært og etterspurt boligområde. Meget barnevennlig.

Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret, kaféer, restauranter, butikker, skoler, offentlig kommunikasjon, post, bank m.m. Gangavstand til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans gt, Aker Brygge - byens hovedstad.

Samtidig er Pilestredet Park skjermet fra hovedstadens mylder av liv. Den grønne oasen ligger fredelig til på innsiden av det gamle Rikshospitalets murer. Det er lagt stor vekt på bruk av vannspeil, granitt, trær, blomster og andre miljøskapende elementer. I Pilestredet Park bor man sentralt, trygt, grønt og samtidig midt i byen.

Oppdragsnummer

10-18-0003

Arealer og fordeling per etasje

3. etasje: 80 kvm

Innhold

Denne innholdsrike og lyse 4-romsleiligheten inneholder:
Romslig entré med god garderobeplass. Inngang til lekkert flislagt bad/wc med opplegg for vaskemaskin. 3 lyse og luftige soverom med garderobeplass. Flott og delikat stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Flott kjøkken med integrerte hvitevarer.
Hyggelig utsyn mot parkområde.
Bod i kjeller.

Standard

NETTOPP NYMALT
Lys og delikat leilighet med en optimal planløsning og gjennomgående god standard. Solrik og stor balkong. Et fantastisk sted å bo.
Kjøkkeninnredning: Norema kjøkken i kontinental stil.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer