Meget sentralt. FIn 4 roms leilighet

Pilestredet Park 22

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 102m2
Bruttoareal 108m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

PILESTREDET PARK - Flott 4-roms i 1. etg. Hage. Mulighet for garasjeplass. Ikke bokollektiv

Beliggenhet

Meget attraktiv leilighet i 1. etg. med utgang til egen privat hage. Pilestredet Park er et populært og etterspurt boligområde. Meget barnevennlig.

Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret, kaféer, restauranter, butikker, skoler, offentlig kommunikasjon, post, bank m.m. Gangavstand til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans gt, Aker Brygge - byens hovedstad.

Samtidig er Pilestredet Park skjermet fra hovedstadens mylder av liv. Den grønne oasen ligger fredelig til på innsiden av det gamle Rikshospitalets murer. Det er lagt stor vekt på bruk av vannspeil, granitt, trær, blomster og andre miljøskapende elementer. I Pilestredet Park bor man sentralt, trygt, grønt og samtidig midt i byen.

Oppdragsnummer

10-22-0112

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: ca 102 kvm

Innhold

Denne innholdsrike og lyse 4-romsleiligheten inneholder:

Romslig entré med god garderobeplass. Inngang til lekkert flislagt bad/wc med vask og tørk. 3 soverom med garderobeplass. Flott stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage. Flott kjøkken med integrerte hvitevarer.
Bod i kjeller.

Standard

Lys og delikat leilighet med en optimal planløsning og gjennomgående god standard. Tilgang til hage. Et fantastisk sted å bo.

Utstyr

Leiligheten leies ut umøblert, men med hvitevarer, samt en sofa i stuen.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer