Lekker leilighet med flott takterrasse

Pilestredet Park 30

Månedsleie 29.900,-
Primærrom 84m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

PILESTREDET PARK- lekker toppleilighet med 2 soverom, takterrasse, heis og mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende toppleilighet i 8 etg. med egen takterrasse, i Pilestredet , et populært og etterspurt boligområde. Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret, cafèer, restauranter, butikker, skoler, offentlig kommunikasjon, post, bank mm. Gangavstand til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans gt, Aker Brygge - byens hovedstad.

Matrikkel

Gnr. 208 bnr. 923 snr. 30 i Oslo kommune

Innhold

Denne penthouseleiligheten innholder:

Entre med garderobeplass, lekkert flislagt gjestetoalett med inngang fra entre. Innvendig vaskerom. Stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor og lekker tak terrasse.2 soverom. Lekkert bad . Stor kjellerbod

En fantastisk beliggende toppleilighet som fremstår som meget lys og luftig, med en tilnærmet optimal planløsning
Luftig og åpen stue med gasspeis, spiseplass og utgang til en lekker takterrase, som går rundt hele leiligheten . HERLIG UTSIKT!

Standard, beliggenheten, den private takterrassen og mulighet for garasjeplass gjør denne leiligheten til noe av det beste området har å tilby. En meget unik leilighet i et attraktivt boligområde.

Oppdragsnummer

10-22-0083

Areal

8. etasje: Primærrom utgjør ca 84 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer