Platåveien 1

Platåveien 1

Månedsleie 45.000,-
Primærrom 277m2
Bruttoareal 314m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Klassisk og lekker enebolig med hage og dobbelgarasje i meget attraktivt område!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i attraktive og idylliske omgivelser på Malurtåsen, et av høydedragene mellom Jar og Stabekk. Her er det gode solforhold og utsikt mot Holmenkollen og Ullern. Området består av mange smale og koselige gater med syrinhekker og epletrær. Det er et veletablert og meget populært område, som vesentlig består av villabebyggelse. Det er stille og rolig og meget barnevennlig.
Det er nærhet til barnehager, både private og kommunale. Kort og trygg vei til Jar barneskole som ligger 500 meter unna. Jar skole har blitt kåret til en av landets beste. Det er sykkel og gangavstand til Ringstabekk ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Stabekk, i tillegg til internasjonal skole på Bekkestua.
Det er fem minutters gange til nærmeste bussholdeplass og kort avstand til Lysaker, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her er det hyppige avganger for buss og tog, flytoget inkludert. Det er ikke mange minuttene inn til Oslo sentrum.
I området tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter for store og små. Det finnes fotballbaner, flere treningssentre, sandvolleyballbane og aktive klubbmiljøer innen bl.a håndball, fotball, ishockey, tennis, musikk og dans. Området har også ishall med ishockeybane/kunstløp og curlingbaner i nærheten. Nadderudhallen med svømmehall og flere fine golfbaner, ridesenter og marka med flotte tur- og treningsmuligheter innen rekkevidde. Sollerudstranda og strendene på Snarøya og Høvik er i sykkelavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Lysakerelven ligger like i nærheten og også et yndet område med turmulighet, bading og fiske. Lysaker brygge med forretning og spisesteder der man kan rusle ned en sommerkveld.
Malurtåsen har sitt eget Vel som er aktivt opptatt av å skape godt naboskap og gode oppvekstvilkår for barna i området. Kort avstand også til Lysaker og Bekkestua sentrum.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer