Platåveien 1

Platåveien 1

Månedsleie 45.000,-
Primærrom 277m2
Bruttoareal 314m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Klassisk og lekker enebolig med hage og dobbelgarasje i meget attraktivt område!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i attraktive og idylliske omgivelser på Malurtåsen, et av høydedragene mellom Jar og Stabekk. Her er det gode solforhold og utsikt mot Holmenkollen og Ullern. Området består av mange smale og koselige gater med syrinhekker og epletrær. Det er et veletablert og meget populært område, som vesentlig består av villabebyggelse. Det er stille og rolig og meget barnevennlig.
Det er nærhet til barnehager, både private og kommunale. Kort og trygg vei til Jar barneskole som ligger 500 meter unna. Jar skole har blitt kåret til en av landets beste. Det er sykkel og gangavstand til Ringstabekk ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Stabekk, i tillegg til internasjonal skole på Bekkestua.
Det er fem minutters gange til nærmeste bussholdeplass og kort avstand til Lysaker, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her er det hyppige avganger for buss og tog, flytoget inkludert. Det er ikke mange minuttene inn til Oslo sentrum.
I området tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter for store og små. Det finnes fotballbaner, flere treningssentre, sandvolleyballbane og aktive klubbmiljøer innen bl.a håndball, fotball, ishockey, tennis, musikk og dans. Området har også ishall med ishockeybane/kunstløp og curlingbaner i nærheten. Nadderudhallen med svømmehall og flere fine golfbaner, ridesenter og marka med flotte tur- og treningsmuligheter innen rekkevidde.

Mer om eiendommen

Sollerudstranda og strendene på Snarøya og Høvik er i sykkelavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Lysakerelven ligger like i nærheten og også et yndet område med turmulighet, bading og fiske. Lysaker brygge med forretning og spisesteder der man kan rusle ned en sommerkveld.
Malurtåsen har sitt eget Vel som er aktivt opptatt av å skape godt naboskap og gode oppvekstvilkår for barna i området. Kort avstand også til Lysaker og Bekkestua sentrum. På Stabekk finnes bl.a. dagligvareforretning med post, apotek, interiørbutikk, bakeri, skomaker, bokhandel, treningssenter, kulturhus samt hyggelige kafeer og restauranter. Det er forøvrig kort avstand til handlesentre på Høvik, Lysaker, Bekkestua, CC-vest og Sandvika.

Fasade med hyggelig gårsdplass
Luftig og hyggelig hall åpen mot stue

Oppdragsnummer

10-19-0054

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primær-rom: 277 kvm, Bruksareal: 285 kvm, Bruttoareal: 314 kvm
U.Etasje: Bta: 109 Bra: 96 P-rom: 96
1.Etasje: Bta: 109 Bra: 98 P-rom: 98
2.Etasje: Bta: 96 Bra: 91 P-rom: 83

Innhold og standard

Innholdsrik lekker bolig med bl.a. 5 soverom og 2 bad. Funksjonell planløsning over 3 plan som inneholder: Uetasje; trappehall, 2 boder, vaskerom, kjeller/tv-stue og lekerom.

Hovedinngangen til huset ligger i 1. etasje, der man kommer inn i en entre/trappehall med garderobeløsning og wc med toalett og stålservant. Fra entre er det en stor stue og spisestue med direkte utgang til brosteinsbelagt gårdsplass. Nyere kjøkken med utgang til hyggelig terrasseplatting og direkte adkomst til hage. 2.etasje har 2 bad og 5 soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til eget baderom med innmurt flislagt boblebadekar og direkte utgang til en liten hyggelig balkong, i tillegg er det walk-in closet på hovedsoverommet.

Stilren enebolig fra 2002 med unike lysforhold og med funksjonelle og gjennomtenkte løsninger. Boligen er bygget i sjarmerende klassisk stil, og har alle moderne fasiliteter som blant annet gulv varme, høyt under taket i kjeller og pent opparbeidet uteområde med syriner og frukttrær. Boligen har en gjennomgående god standard over det hele med smakfulle farge- og materialvalg. Det er lekre fliser på alle bad og i vaskerom, mens det i 1 etasje og i 2 etasje er enstavs oljet eikeparkett, og i kjelleren er det trestavs lakkert eikeparkett. Lys og romslig stue med flott innmurt peis med glassdør, ekstra takhøyde 2.7 m gir et luftig preg. Moderne HTH kjøkken fra 2017 med hvite fronter og integrerte hvitevarer med bl.a stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vinskap og kjøleskap/fryser.

Planløsning underetasje
Kjøkken fra 2017 med hyggelig spiseplass og utgang hage

To meget delikate fliselagte bad med gulvvarme i andre.etasje. Hovedbad inneholder innmurt flislagt boblebadekar og dusjhjørne med dør i herdet glass, dobbelt servant og wc. Dusjbad med dusjhjørne med dør i herdet glass og wc.

Verdt å nevne;
Sentralstøvsuger. 2. stk. uttak i hver etg.
Downlights i himling i hovedsoverom, trappehall, stue og bad.
2 stk. utekraner
Kabel-tv. Uttak på kjøkken, alle soverom samt i stuer og kjellerstue.
Alarm fra Verisure.

Møblering og fasiliteter

Boligen kan leies delvis møblert, møblert eller umøblert etter avtale.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 45 000,- pr. måned.

Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer
Stuen er åpen og romslig med flere avdelinger

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Dobbelgarasje.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Eget tv-hjørne med plass til stor sofa
Hyggelig peis i stue med plass til 2 godstoler
Hovedsoverom med inngang til ensuite bad og klesrom

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: ca 9 august eller etter avtale.
Leieperiode: ca 2 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2020.

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Bad med hjørne badekar og dusj
Planløsning 2.etasje

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer