H0101

Professor Dahls gate 19

Månedsleie 30.000,-
Primærrom 125m2
Bruttoareal 140m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner- stor og lekker 3-roms i attraktivt område-høy standard- møblert

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt beliggende på populære Majorstuen/Uranienborg, like ved Bogstadveien. Her bor du midt i smørøyet med nærhet til det meste Oslo har å by på, men samtidig tilbaketrukket i en enveiskjørt gate i Professor Dahls gate. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater,Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Rema 1000, Meny, Kiwi og søndagsåpne Joker like i nærheten.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Ikke langt utenfor døren finner du
Uranienborgparken og Stensparken. Gangavstand er det også til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m. Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fitness Xpress i Sporveisgata, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad med
spaanlegg. God kollektivforbindelse med trikker, buss og T-bane (Majorstuekrysset).

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 297 i Oslo kommune

Innhold

Klassik pen leiligheten . Meget god standard og herlig beliggenhet

Entre ,gjestetoalett, stor stue, separat kjøkken, utgang til hage, bad, 2 romslige soverom samt et lite vaskerom .

Oppdragsnummer

10-21-0120

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer