Stor 3 roms. 2 bad. Herlig beliggenhet. Høy standard

Professor Dahls gate 22

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 120m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Lekker 3 roms leilighet - Felles terrasse - Attraktiv beliggenhet- Mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt beliggende på populære Majorstuen/Uranienborg, like ved Bogstadveien. Her bor du midt i smørøyet med nærhet til det meste Oslo har å by på, men samtidig tilbaketrukket i en enveiskjørt gate i Professor Dahls gate. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater,Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Rema 1000, Meny, Kiwi og søndagsåpne Joker like i nærheten.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Ikke langt utenfor døren finner du
Uranienborgparken og Stensparken. Gangavstand er det også til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m. Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fitness Xpress i Sporveisgata, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad med
spaanlegg. God kollektivforbindelse med trikker, buss og T-bane (Majorstuekrysset).

Oppdragsnummer

10-19-0018

Mer om eiendommen

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 115 kvm

Innhold og standard

Stor og lekker leilighet med svært god standard

Entre, gang, vaskerom, 2 romslige soverom, stor stue, med åpen kjøkken løsning og utgang til riktig hyggelig balkong. 2 bad, hvorav det ene har badekar

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

7_stue_1
1_balkong_1

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 27 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Muligheter for leie av garasjeplass. Kontakt megler. Ellers gjelder gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.03.2019
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.01.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra.

4_1_3Dplan_4
2_bad_1

Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.03.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

4_soverom_1
3_bad_2
6_kjøkken_1
9_stue_3
2_1_2Dplan_4

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer