Professor Dahls gate 35A

Professor Dahls gate 35A

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Frogner/Briskeby - Lekker og representativ 3-roms toppleilighet med attraktiv beliggenhet, balkong, utsikt og peis!

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende leilighet i et representativt og stille boligområde med flott utsikt. Her vil du bo i attraktive og fornemme omgivelser med nærhet til noe av det beste byen har å by på av shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder.

Enten du bare skal handle dagligvarene, ta en tur ut med gode venner eller ut på en shoppingrunde, har du et rikt utvalg innenfor få minutters gange fra ytterdøren.Rett i nærheten ligger flere dagligvareforretninger som gjør innkjøpene enkle i hverdagen, deriblant KIWI, Coop og Bunnpris i Bygdøy Allé, sistnevnte holder åpent søndager inkludert. På vei hit passerer du Vinmonopolet, samt Kaffebrenneriet hvor du kan ta med en kopp god drikke på veien videre. Vestkanttorget med sine veletablerte lørdagsmarkeder er rett i umiddelbar nærhet og Bogstadveien kun en kort spasertur unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning.

Et godt og populært alternativ i nabolaget er Michaels, kjent for sin gode stemning. Andre gode alternativer inkluderer Kolonihagen med et godt økologisk utvalg, tapasrestauranten Delicatessen på Majorstuen eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien.

har du kort gangavstand til alle fasiliteter og servicetilbud ved bl.a. Vestkantorget med sitt yrende folkeliv på bruktmarkedet lørdager, Frogner og Majorstuen. Kort vei til Frognerparken med flotte tur- og rekreasjonsområder, Kiwi dagligvarer, apotek og til den populære restauranten Michaels på Briskeby.

På de solrike sommerdagene har du Frognerparken like i nærheten, et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset eller kjøle seg ned i Frognerbadet. Vinterstid derimot kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion. For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant SATS Colosseum, fitness xpress, evo og Fresh.