Professor Dahls gate 5 B

Professor Dahls gate 5 B

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 84m2
Bruttoareal 92m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker og klassisk 4-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong, v.v/fyring inkludert og heis! Passer for 3 å dele!

Beliggenhet

Professor Dahls gate går fra Kirkeveien i vest, over Vestkanttorvet før den fortsetter østover til der Hegdehaugsveien går over i Bogstadveien.

Fantastisk beliggenhet i et urbant og populært boligområde på Uranienborg/Majorstuen/ Frogner/ Underhaugen. I nær tilknytning til skoler, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, samt umiddelbar nærhet til noen av Tigerstadens mest populære handlegater.

Boligen ligger et steinkast unna Bogstadveien/Hegdehaugsveien med alle sine shoppingmuligheter og yrende uteliv. Det er også kort gangavstand til gode rekreasjonsmuligheter i Uranienborgparken (1 min gange), Stensparken og Briskebyparken (2 min gange), Slottsparken (3 min gange) og flotte Frognerparken (10 min gange). Vestkanttorget ligger også innenfor gangavstand, dette er en liten park hvor det holdes et hyggelig bruktmarked på lørdager fra kl 0800 - 1600.

For den treningsglade er det umiddelbar nærhet til flere tradisjonelle treningssentre, samt yogasenter. Kort vei også til Bislett med blant annet idrettsanlegget Bislett Stadion og Bislett Bad. I tillegg til alle de flotte parkene som bugner rundt leiligheten, er det også hyggelige turområder langs Frognerkilen og Bygdøy, med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Tennisbaner v/Frogner Stadion, hvor det også er skøytebane om vinteren, flere dansestudioer ligger i nærheten og tilbudene er endeløse. Kun en kort T-bane tur fra Majorstuen finner du Oslomarka, med bl.a. Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren.

Kort vei til hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Ikke bare er Bogstadveien den mest populære handlegaten i Oslo, men har gjennomgått omfattende rehabilitering.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer