Professor Dahls gate 5 B

Professor Dahls gate 5 B

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 80m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og meget delikat 4-roms hjørneleilighet med heis og attraktiv beliggenhet med gåavstand til alt!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, god offentlig kommunikasjon og flotte tur- og rekreasjonsområder. Blant annet ligger Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ca. 50 meter unna. Nabokvartalene huser flotte spisesteder som Delicatessen, Cru Vinbar, Brasserie Blanche, Fyr Bistronomi, Asianbox og Villa Paradiso med mer.

Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Videre er det umiddelbar nærhet til Uranienborgparken samt kort vei til Stensparken, Slottsparken og Frognerparken. Sistnevnte ligger ca. 15 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra store, rimelige kleskjeder til fasjonable motehus du ikke finner andre steder i byen.

Mer om eiendommen

Colosseum senter er et trivelig kjøpesenter og ligger vis-á-vis Colosseum Kino. Videre utvikles det et nytt spennende prosjekt, Valkyrien senter, som vil være med å gi Bogstadveien et løft som shoppingdestinasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Rosenborg med trikkelinje 19, mens i Bogstadveien stopper linje 11. Majorstuen, med Majorstukrysset, er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og flere busslinjer trafikkerer stedet, samt flybuss. VIdere er det kort vei ned til Nationaltheateret med togstasjon, flytog, samtlige T-banelinjer og et bred tutvalg av buss- og trikkeforbindelser

Oppdragsnummer

10-19-0035

Professor Dahls gate 5-3
Stue med store vinduer som gir mye lys

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

2. etasje: Entré, gang, bad, kott, 3 soverom, kjøkken og stue.
I tillegg har boligen ekstra lagring i disponibel kjellerbod

Standard

Entré
Bygget har et pent inngangsparti og det er heisadkomst opp til leilighetens plan i andre etasje. Her ankommer du boligen inn i en innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue
Stuen er en romslig, lys og meget tiltalende hjørnestue. Det første en legger merke til er den gode takhøyden, rosetten og stukkatur i himlingen samt de høye gulvlistene.

Rommet har store vinduer på to kanter som gir det rikelig med naturlig belysning sammen med en herlig og luftig atmosfære. Gulvet er lagt med Siljan heltre furugulv fra 2017 og overflatene er holdt i tidløse lyse farger, dette går igjen i samtlige rom noe som gir boligen et gjennomført særpreg. Oppvarmingen skjer via vannbåren varme i radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg og det er balansert ventilasjonsanlegg, noe som gir boligen god og jevn varme samt frisk luft gjennom hele året. Eier har ifht bildene bygget et tredje soverom og brukt en liten del av stuen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i en arealeffektiv åpen løsning med stuen, med oppgradert innredning fra 2013. Det har lyse fronter i høyglans, benkeplate i heltre med innfelt servant og en flislagt vegg over. Kjøkkenet er veldesignet med god benke- og lagringsplass. De integrerte hvitevarene består av innfelt platetopp, komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin med montert waterguard. Videre har kjøkkenet innfelte downlights i himling og det er god plass til spisebord i stuen.

Bad
Boligen har et baderom som fikk en modernisering i 2013, herunder med ny membran, fliser og innredning. Flisene er delikate i grå og hvite farger, det er behagelig gulvvarme og innfelte downlights.

Stue, her lager nå eier et ekstra soverom som blir soverom 3
Professor Dahls gate 5-6

Badets innredning består av vegghengt toalett med innebygd sisternekasse, servant innfelt i benkeplate, skap, dusjvegg i glass, deilig regnfallsdusj og hånddusj, samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har nå 3 soverom, to av soverommene er store med god plass til både oppbevaring, stor seng, kontor m.m. Hovedsoverommet har et stort, velfungerende garderobeskap med god oppbevaringsplass. Rommet er også tilknyttet et praktisk kott med hylleløsninger. I tillegg til oppbevaring i skap, garderobe og kott har boligen ekstra lagringsplass i disponibel kjellerbod.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Kjøkken
Kjøkken med godt med skapplass

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 23 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm, internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Fjernvarme. Varmekabler på bad. Varmtvann og fyring inkludert.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Soverom
Hovedsoverom med skapplass
Hovedsoverom

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01 april.
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Professor Dahls gate 5-18
Professor Dahls gate 5-22

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer