Stor 3/ 4 roms. Herlig beliggenhet .God standard

Riddervolds gate 3

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 128m2
Bruttoareal 135m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER/ BAK SLOTTET - Ettertraktet beliggenhet - 2 soverom - 2 bad - Balkong med flott utsyn.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Marmorgården på beste Frogner. Leiligheten har en meget attraktiv og sentral beliggenhet i Riddervolds gate, rett bak Slottet. Slottsparken i umiddelbar nærhet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter.Området rundt er kjent for å tilby noen av Oslos beste shoppingmuligheter, blant annet i Bogstadveien/Hegdehaugsveien like ved. Det er kort gange til Kunstnernes Hus, Nationaltheatret og sentrum for øvrig. Innen gangavstand finner man i tillegg Aker brygge samt Frogner og Briskeby med koselige butikker, gallerier og antikvitetsforretninger. Riddervolds gate er beriket med flott arkitektur og gaten består i hovedsak av vakre bygårder fra ulike tidsepoker.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 380 snr. 7 i Oslo kommune

Innhold

Entre med garderober, hall, stor hjørnestue/spisekjøkken med peis, integrerte hvitevarer og utgang til balkong på ca. 2 kvm,stue/bibliotek, mellomgang, 2 soverom, forrom til bad med servanter, 2 bad/WC, vaskerom.

Oppdragsnummer

10-23-0063

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør ca 128 kvm

Innhold og standard

Leiligheten inneholder 2 soverom, 2 bad, vaskerom, åpen kjøkken stue løsning, stue/bibliotek, balkong, entre, hall og en kjellerbod.

Stilfull, lys og meget delikat hjørneleilighet

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer