Lekker 4 roms. Fornebulandet

Rolfsbuktalléen 2B

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 123m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU / ROLFSBUKTA-Lekker 4-roms med 2 solrike terrasser-nært sjøen - 2 bad - 3 soverom - Mulighet for garasje

Beliggenhet

Leilighet i nybyggområde på Snarøya - balkong med kveldssol!

Rolfsbukta grenser til Rolfstangen på Snarøya med hyggelige friområder, badestrand og svaberg. Fornebuområdet er under forvandling til et flott bolig- og næringsområde, med store park- og friområder både langs sjøen og mellom bebyggelsen. Stort kjøpesenter med alle typer forretninger, offentlige kontorer og kirke midt på Fornebu. I tillegg har allerede store bedrifter som bl.a. Statoil, Telenor, Aker Kværner, Norske Skog og IT-Fornebu sine hovedkontorer ikke langt fra Rolfsbukta. Det er kun få minutters gange til barnehage og barne- og ungdomsskole.

Fornebu er et område i sterk og spennende vekst. Fornebu S, et miljøvennlig storsenter med utallige spisesteder, Elixia treningssenter, vinmonopol og butikker ligger noen få hundre meter fra boligen. Nærområdet har allerede godt utvalg spisesteder med blant annet Odonata, Sjøflyhavna kro, Fardal bakeri, samt hotellene Quality, Scandic og Radisson.

Det er god forbindelse med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. 31-bussen stopper i Snarøyveien/Rolfstangen bussholdeplass noen hundre meter fra boligen, med hyppige avganger inn mot Lysaker og Oslo.

Oppdragsnummer

10-19-0078

Arealer og fordeling per etasje

2. etasje: Primærrom: 115 kvm, Bruttoareal: 123

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré/gang, stue og kjøkken i delvis åpen løsning, 3 soverom, 2 bad , badstu. Det er 2 balkinger, på hver side av leiligheten. Med leiligheten følger en kjellerbod og mulighet for leie av garasjeplass.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer