Herlig beliggenhet på Fornebu/ Snarøya

Rolfstangveien 28

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 126m2
Bruttoareal 140m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ROLFSBUKTA - FORNEBU Lekker 4-roms penthouseleilighet m/fantastisk utsikt - 3 solrike terrasser - 2 garasjeplasser

Beliggenhet

Leiligheten har en særdeles attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet rett ved sjøen ved Rolfsbukta/ Rolfstangen på Fornebu, og det er umiddelbar avstand til friområder, badeplasser m.m. Leiligheten har fantastiske terrasser uten innsyn, og med utsikt over området og sol fra morgen til kveld. I tillegg har sameiet hyggelige og pent opparbeidede fellesområder.

Rolfsbukta er et nytt og moderne bomiljø på Fornebu, med store grøntområder og strandpromenader rundt hele halvøyen og videre ut på Snarøya. Her er det svært kort vei til tur- og sportsaktiviteter, badestrender, skoler og barnehager. Det er også felles gjestebryggeplass tilknyttet området. Det er svært gode forbindelser med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. 31-bussen har svært hyppige avganger og går hele døgnet.

HØYDEPUNKTER:

Lekker 4-roms penthouseleilighet fra 2017
Usjenert, minimalt med innsyn
Ingen over - ingen ved siden
Sol fra morgen til kveld
Fantastisk utsikt, blant annet mot fjorden
Meget representativt bygg
Heis direkte til leiligheten
To garasjeplasser, hvorav en med elbil-lader
Tre soverom
To bad
Tre solrike terrasser
Gasspeis
To minutter til badestrand og flotte turområder

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 409 snr. 73 i Bærum kommune

Innhold

En meget tiltalende penthouseleilighet med en unik beliggenhet og flott planløsning. Beliggenheten er det faktisk vanskelig å beskrive, den må oppleves!
Leiligheten har en moderne standard, og gir et meget tiltalende helhetsinntrykk

Ligger i 6.etg. og inneholder:
Hyggelig inngangsparti med direkte inngang rett fra heisen og utgang til 8,5 kvm svalgang. Romslig entré med garderobeskap. Stue/spisestue med direkte utgang til 45 kvm solrik takterrasse, moderne kjøkken med delvis åpen løsning, bad/vaskerom, bod, samt 3 soverom, hvorav hovedsoverom med eget bad og utgang til 10,5 kvm vestvendt terrasse.

Oppdragsnummer

10-22-0072

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør 126 m2 som omfattes av: Entré, gang, stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad.
Sekundærrom utgjør 2,1 m2 som omfattes av: Bod i leiligheten.

Innhold og standard

En meget tiltalende penthouseleilighet med en unik beliggenhet og flott planløsning. Beliggenheten er det faktisk vanskelig å beskrive, den må oppleves!
Leiligheten har en moderne standard, og gir et meget tiltalende helhetsinntrykk

Ligger i 6.etg. og inneholder:
Hyggelig inngangsparti med direkte inngang rett fra heisen og utgang til 8,5 kvm svalgang. Romslig entré med garderobeskap. Stue/spisestue med direkte utgang til 45 kvm solrik takterrasse, moderne kjøkken med delvis åpen løsning, bad/vaskerom, bod, samt 3 soverom, hvorav hovedsoverom med eget bad og utgang til 10,5 kvm vestvendt terrasse.

Følger også med tørr bod i 2.etg

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ellers ut umøblert.
Vaskemaskin og tørketrommel følger med

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 35 000,- pr. måned.
I tillegg til leie kommer strøm og a konto energi/ fyring

Basis internett / tv er inkludert i leien

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme. Vannbåren varme på bad

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet. Mulighet for 2 plasser

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1. Aug
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.223 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Fantastic location in Fornebu. Penthouse apartment with 3 bedrooms, 2 bathrooms, large terrace and the possibility for 2 garage spots

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer