Populære Snarøya / Rolfsbukta. Barnevennlig område

Rolfstangveien 7C

Månedsleie 17.900,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 77m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SNARØYA/ FORNEBU-Lekker 4-roms med solrik balkong- Fyring/vv, internett og kabel tv inkl.

Beliggenhet

Rolfsbukta. Her bor man med turstier, fin strand og brygge- og sjøliv rett utenfor døren. Rolfstangen badestrand er kjent for sin idylliske badeplass med både sandstrender og svaberg. Det er også kort gange til idylliske Halden Brygge med badeplass og iskiosk, samt Storøyodden badeplass.

Fornebu senter ligger få minutter unna, med 80 butikker og restauranter, med blant annet populære Sabi Sushi og Maya's. Svært barnevennlig! Kort vei til barne og ungdomsskole, Fornebu legesenter, innendørs golfsenter, curlinghall og svømmehall, samt Fornebu S med gode restauranter og treningssenter.

God bussforbindelse til Oslo sentrum med linje 31 som stopper kun et par minutters gange fra leiligheten. Bensinstasjon noen få minutter unna. Flotte badestrender, tur- og treningsområder ligger innen kort rekkevidde på både Storøya og Fornebulandet, samt på Rolfstangen og Halden Brygge. Nansenparken kan også anbefales med sine hyggelige turområder om sommeren og oppkjørte skiløyper om vinteren.

La deg inspirere av Sjøflyhavnas fordums prakt, mens du blir servert ved vannkanten, eller legg turen til Telenor Arena - Norges største og ledende innendørsarena for konserter, events og messer

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 552 snr. 20 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-19-0156

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør 70 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer