Rosenborggata 8

Rosenborggata 8

Månedsleie 14.200,-
Primærrom 45m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN- Lys og moderne 2-roms i klassisk gård med attraktiv og sentral beliggenhet. Heis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, god offentlig kommunikasjon og flotte tur- og rekreasjonsområder. Blant annet ligger Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ca. 200 meter unna. Nabokvartalene huser flotte spisesteder og barer som Delicatessen, Cru Vinbar, Publiko, Asian Box, og Villa Paradiso med mer. Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Meget gode kollektivmuligheter med både trikk, buss og t-bane i umiddelbar nærhet. Flybuss fra nationaltheateret. Kun få minutters gange til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Uranienborgparken, Stensparken, Frognerparken og Slottsparken.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 316 snr. 17 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0015

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys, pen og gjennomgående 2-roms i klassisk gård med attraktiv og sentral beliggenhet. Leiligheten holder god standard med flislagt bad/wc, moderne kjøkkeninnredning fra 2019 og pen parkett/moderne fliser på gulv.