Rosenborggata 8

Rosenborggata 8

Månedsleie 13.200,-
Primærrom 45m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN- Lys og moderne 2-roms i klassisk gård med attraktiv og sentral beliggenhet. Heis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, god offentlig kommunikasjon og flotte tur- og rekreasjonsområder. Blant annet ligger Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ca. 200 meter unna. Nabokvartalene huser flotte spisesteder og barer som Delicatessen, Cru Vinbar, Publiko, Asian Box, og Villa Paradiso med mer. Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Meget gode kollektivmuligheter med både trikk, buss og t-bane i umiddelbar nærhet. Flybuss fra nationaltheateret. Kun få minutters gange til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Uranienborgparken, Stensparken, Frognerparken og Slottsparken.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 316 snr. 17 i Oslo kommune

Innhold

Lys og pen 2-roms leilighet i 3. etg. med heis i klassisk gård. Sentral beliggenhet.

Oppdragsnummer

10-21-0162

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
3. etasje: Primærrom utgjør ca. 45 kvm.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer