Kort vei til Oslo International school

Ruglandveien 9A

Månedsleie 27.500,-
Primærrom 210m2
Bruttoareal 255m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

JAR- enebolig med 5 soverom- svært attraktiv beliggenhet- familievennlig

Beliggenhet

Boligen er sentralt beliggende på Jar i et meget attraktivt og populært boligområde med kort vei til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, alle typer servicetilbud og forretninger samt idrettsanlegg. Turstier og parkanlegg i umiddelbar nærhet. Meget
barnevennlig område.
Meget gode fritids- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Marka med tur og friområder, badevann, lysløype fra Fossum og bredt utvalg av oppkjørte skiløyper hele vintersesongen. Turstier langs Lysakerelven.

Matrikkel

Gnr. 37 bnr. 398 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-20-0028

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Bruttoareal utgjør ca 140 kvm
U. etasje: Bruttoareal utgjør ca 115 kvm

Innhold og standard

1. etasje: Entré, gjestetoalett, gang, hovedbad, 2 soverom (hovedsoverom med utgang til veranda), kjøkken, stue med vedovn og tv-stue, veranda (ca 15kvm). Masse skap-plass.

Underetasje: Gang med kommoder, stor og åpen kjellerstue med vedovn og utgang til nedre terrasse, 3 soverom, nyoppusset bad med dusj, vaskerom, 4 boder.

Loftsrom for lagring. Tilkomst til ventilasjonsanlegg. Ingen rom vil bli avlåst.

Garasje med automatisk port, sykkelskur, biloppstillingsplass på tomten og i gaten.

Boligen har gjennomgående høy standard. Gulvet i 1. etasje har eikeparkett. I underetasjen er det fliser med varmekabler (kjellerstue), laminatgulv og vegg-til-vegg teppe på 2 soverom.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer