Ruseløkkveien 50

Ruseløkkveien 50

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 97m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

VIKA- Lys og lekker 3-roms i klassisk bygård - god takhøyde - romslig balkong mot bakgård - peis - attraktivt område

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert, sentrumsnært og meget attraktivt boligområde på Frogner/Vika i Oslo, med umiddelbar nærhet til hovedstadens rike utvalg av fasiliteter. Leiligheten har en perfekt beliggenhet, både for de som ønsker grønne lunger og for de som ønsker det livlige og urbane. Aker Brygge og Tjuvholmen med alle sine fasiliteter ligger kun et steinkast unna. Søndagen kan nytes på en av de lokale kafeene eller man kan rusle opp til Slottsparken. Populære Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet fra Aker Brygge kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og populære gater. Her finner du bl.a. mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Joker, Bunnpris og Coop. Flere av disse er søndagsåpne. Det er et godt utvalg av servicetilbud på Solli plass, og det er 5 minutter å gå til Aker brygge, som er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning. Området består av ca. 70 butikker, samt 40 kafeer, restauranter, barer og nattklubber. Det er i tillegg kort avstand til Bogstadveien, Karl Johans gate og alle de andre handlegatene i sentrum.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, flybuss, trikk, T-bane, tog og hurtigbåt. Nærmeste holdeplass er Ruseløkka og ligger ca. 50 m fra boligen. Det er ca. 700 meter bort til Nasjonalteateret. Med bil fra Ruseløkka tar det ca. 2 min til Bogstadveien, 4 min til Sjølyst, 4 min til Frognerparken og 33 min til Oslo lufthavn.

Megler